Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/11/21 in all areas

  1. tl;dr Sambata, 21 August, RST Meeting la Bucuresti! Sambata, 28 August, RST Meeting la Cluj! Salut, ma gandeam de mult timp la un astfel de meeting si cum ma astept ca sambata aceasta unii sa fie plecati din oras am zis ca sambata viitoare, 21 august, ar fi ideal de iesit la bere. Deci, cine vrea sa vina la bere sambata, 21 august? As prefera sa vina persoane "active", in sensul in care persoanele interesate care au cel putin 30 de posturi vor primi locatia prin mesaj privat (inca nu stiu unde, dar gasim noi ceva, sa vedem cati vom fi). Am rugamintea sa votati doar daca aveti in plan sa veniti. Anuntati prieteni de pe forum de eveniment ca sunt destui care nu mai activeaza pe forum (ii punem sa plateasca nota la final). De mentionat: - Daca e nevoie, puteti veni cu neveste/iubite, doar sa se astepte la baut, cuvinte urate, glume proaste si discutii de IT - Posibil ca pe 28 august sa facem un RST Meeting la Cluj
    1 point
  2. 1 point
  3. Tu: "-Acest studiu arata ca X" "-Ba nu, uite dovada ca arata Y" "-Eh, oricum e masluit, stiu eu sigur ca e X" Bravo frate, daca zici tu ca datele sunt smenarite eu te cred 100%! Nu conteaza ce scrie in metodologia aia, oricum, cine intelege statistica?
    1 point
  4. Te contrazic prostii care nu stiu sa citeasca un studiu. Grafica 36% e numai pt persoane care au folosit o 'pila'(cunostinta) ca sa beneficeze de un serviciu in ultimul an. (Gen unchiu de la politie sau cumatrul doctor) Daca citesti toata prezentarea vezi ca Romania e fruntas la dare de mita, coruptie guvernamentala, sextortion etc. PS: normal ca in tarile mai dezvoltate se practica mai mult be baza de cunostinte. La noi vii direct cu banul sau cu gaina si rezolvi problema.
    1 point
×
×
  • Create New...