Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/24/23 in all areas

  1. Comentariile aduse de @Zatarra au fost extrem de pretioase si pot sa zic ca le-am luat in considerare cam pe toate cand am decis sa trecem la urmatorul nivel cu serverele virtuale in ultimile luni. Am decis sa construim un cloud Openstack si sa ne bazam pe el in crearea serverelor virtuale si pot sa zic ca a fost o alegere foarte buna, atat pentru scalabilitatea noastra din spate cat si pentru functionalitatile pe care le putem oferi clientilor. Le-am actualizat in postul initial dar tin sa readuc in discutie ca acum folosim imagini cloud, pe care le configuram cu cloud-init. Dupa maxim 5 minute de la comanda aveti panoul pregatit si credentialele in dashboard. Zona de clienti a fost actualizata complet, cu o tema mult mai moderna si care ne reprezinta identitatea vizuala: https://cloudforest.ro/clients/ In concluzie, v-am pregatit si 5 cupoane de 10 euro fiecare sa incercati noile VPS-uri, valabile pentru VPS-urile cloud In cazul in care nu vreti sa va lasati datele cardului la checkout, alegeti PayPal ca modalitate de plata, apoi click pe "Intoarce-te la comerciant" 5NP2GY0AX0 AEBY9P7IXY H2USEJQB34 HKUK7PF58F JE6LX4M89E Daca exista cerere pentru cupoane extra, voi mentine lista actualizata. Spor!
    3 points
  2. Pai cred ca deja ai la telefon setarea call over wifi: https://support.google.com/phoneapp/answer/2811843?hl=en Nu trebuie sa te chinui cu alte modalitati de prajire a creierului. Iata link orange: https://www.orange.ro/servicii/apel-wifi/
    1 point
  3. n-ai specificat daca-s nvme sau sata. daca ai ssd m.2 nvme si adaptorul stie doar m.2 sata, sau viceversa, iti dai seama de ce. cand bootezi de pe un os, si bagi adaptorul usb, iti vede device-ul? filesystem-ul? cu alt drive merge? n-ai specificat ce os-uri incerci, dar stiu ca windows-ul este dubios la boot de pe external media.
    1 point
×
×
  • Create New...