Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/23/24 in all areas

  1. Multe dintre atacuri sunt academia only si dau bine doar in jurnalele stiintifice. De exemplu s-a publicat atata literatura despre cold boot attacks si eu am gasit un singur exemplu din 2013 in care o organizatie statala europeana chiar a facut un astfel de attack... dar pe un DDR2 vechi si a durat cam 3-4 luni de zile implementarea acestui atac. Au instalat bios modificat pentru a elimina ECC-ul sa se stearga la POST si pe urma au avut o interfata seriala sa descarce cei 4GB ram in 8 ore... O gramada de paper-uri sunt publicate de cercetatori sa aibe si ei publicatii. Am vazut si paper-uri cu date inventate doar sa dea legitimitate paper-ului. Eu ziceam de faptul ca cu $50 iti poti inchide calculatorul intr-o cutie metalica in care atacul fizic nu este realizabil fara distrugerea fizica a dispozitivului inauntru. Deci toata povestea cu implanturi pe usb, eth, bios modificat, pcie, etc. pica cu o protectie de $50
    1 point
  2. CUM SE FAC BANI IN CRYPTO IN 2024-2025? Furi curent si minezi , ca si pana acum.
    1 point
  3. sefule ai intrebat care e metoda ceea mai simpla de facut bani din crypto. Tocmai ce ti-am spus-o. Daca vei studia cel putin 5 ani de zile cybersecurity si devii un expert atunci te vei putea apuca linistit de chestia asta sau de altele mai banoase. LE ceilalti membri (inspecial adminii) de pe forum sunt niste corporatristi care investesc 10% din salariu in crypto.
    1 point
  4. E scam. Foloseste Hostinger ce accepta plati crypto pentru host, intrucat la whois nu iese privacy chipurile dar nici ei nu stiu defapt cine le ia serverul in primire pentru gazduire si nu cred ca ii intereseaza. E un serviciu olandez (culmea, nu?), poate unul din cele foarte putine de acest fel in Europa. IP-ul de server bineinteles ca e blacklisted si el, nu mai pun amatorismul in sine al site-ului. L.E: Totodata, atentie mare la renumitul site "ScamAdviser", la o analiza mai ampla facuta de mine acum vreun an, in spate se afla un soi de ONG-uri de tipul 'black african people can code too' si alte labe triste d'astea, ce sa vezi, sustinute tocmai de statul Olandez cu fonduri. Nu are nici dracu o pregatire acolo reala sa realizeze vreun sistem de detectie a unui scam, is cateva zeci de VPS-uri ce acceseaza un link si face niste estimari sparte'n PHP cel mai probabil. Prostii de la noi, ca asa e ei, prosti l-au prezentat imediat la stiri si emisiuni dedicate IT ca fiind vreun mare serviciu de baza anti-scam, in realitate, multe scam-uri au scor mare la ei pe site si daca continui sa sapi fara oboseala, ajungi la concluciza ca aia is sefii la scameri, aia mari nu oricare. ScamAdviser e cel mai grandios si inteligent scam posibil aparut in ultimii ani.
    1 point
×
×
  • Create New...