Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/11 in all areas

  1. Da... este gratis poti sa alegi ori icecast ori shoutcast, faza e ca sunt max 50 ascultatori si 100 mb autodj, dar e foarte bine si asa. Web radio Grátis - Streaming de radio online Serios acum am nevoie de un cont steam hai baieti, donati. again .
    1 point
  2. Ofer 10 saituri simple facute de mine celor ce vor si pot sa-l promoveze calumea . De ce gratis ? Ce-mi iese mie din asta ? Raspuns : Conditia celor care vor acest sait este sa pastrazeze bannerul care va fii pe el .( voi pune un banner , catre un anumit sait ) saitul va fi de genul www.filmesiseriale.com ( saitul este pentru a va da seama despre ce este vorba si nu despre spam ) DACA VA FI CONSIDERAT SPAM ROG SA FIE STERS IMEDIAT DE UN MODERATOR . editare : va fi de genul saitului de mai sus in sensul simplitatii nu si in sensul temei sau templateului ; Merg dupa ideea : " Primul venit , primul servit " Dati-mi pm cu id-ul de messenger a nu se intelege gresit NU OFER DOMENIU SI HOST , DOAR DESIGNUL
    1 point
  3. Extras din regulament: Daca esti o persoana de sex feminin te poti astepta la urmatoarele: o droaie de copilasi vor dori sa se puna bine cu tine pentru ca sunt niste labari infecti, tu te vei simti flatata, Nemessis va veni si iti va trage o mare injuratura dupa care iti va da ban permanent doar ca sa ramana atarnatorii cu coaiele umflate. Dupa cum spuneam mai sus, aici se fac discriminari de tot felul inclusiv sexiste. Si da, femeile sunt proaste si curve. Cu toate acestea femeile care arata bine sunt binevenite. Tu arati bine ? Da-ti foc si sari pe mata !
    1 point
  4. edited: next time, ban @ astora cu commenturi proaste:)
    -1 points
  5. Deci asculta bine se poate demonstra stiu ca te depaseste cu mult ceea ce am spus dar se poate demonstra.
    -1 points
×
×
  • Create New...