Jump to content

unknown.user

Active Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by unknown.user

  1. P.S: la acel moment venisem cu dovezi, faza e ca aveam o tema la yahoo messenger cum era prin anii aia, iar staff-ul a considerat ca e SS modificat... Iertare de double-post, am crezut ca se unesc raspunsurile fiind reply la cateva secunde.
  2. Salut, se mai debaneaza conturile vechi? As fi onorat sa primesc unban pe contul de mai sus, scurta poveste este scrisa, dovezi nu am privind situatia din pacate. Stima!
  3. Megaupload a fost un serviciu de file hosting foarte popular, pentru o vreme, detinut de un anume Kim Dotcom. Serviciul a fost inchis, alaturi de Megavideo si alte componente asociate, in anul 2012, prin metode oarecum inspaimantatoare si terifiante. Dar are sanse bune sa revina. Kim Dotcom a dezvaluit ca va in ianuarie 2017 va lansa Megaupload 2.0, un nou serviciu de file hosting care vine cu o surpriza pentru toti cei care au fost in trecut membri ai Megaupload. Cea mai mare parte din acestia vor avea automat conturi la noul serviciu, deoarece va utiliza aceeasi baza de date. Pana si cei care vor avea conturi premium se vor trezi ca le-a fost restaurat statutul pe Megaupload 2.0 Serviciul va oferi gratuit 100 GB de stocare, fara limita de transfer si cu abilitatea de-a cripta totul instant. Va permite pana si sincronizarea informatiilor pe toate dispozitivele, indiferent daca este vorba de PC sau mobil. Megaupload 2.0 va reprezenta piatra de temelie pentru MegaNet, un alt proiect pe care il are in plan Kim Dotcom, menit sa ofere o alternativa la modul in care functioneaza in acest moment internetul. O retea complet descentralizata, care nu poate fi controlata, nu poate fi atacata si nu are un singur proprietar, toate datele fiind distribuite pe dispozitivele mobile ale utilizatorilor.
  4. Salutare, Este deschisa o pagina "de stiri" cică, intr-un orasel mic. Acestia nicidecum nu posteaza stiri, ci numai aberatii care starneste nervi printre locatari si induce in eroare multa lume. Avem nevoie de raport-ul fiecaruia dintre voi, poate avem sanse sa o inchida. Link: https://m.facebook.com/profile.php?id=374760365899371 Arunc un biscuite
  5. Salutare, Este vorba de contul acesta ( https://rstforums.com/forum/members/pepe/ ) s'a mai discutat un pic in trecut, dar nu s'a rezolvat. Chestia e ca tipul, care m'a reclamat ( degeaba ) mi'a cerut sa ii fac niste redirecte pentru un server de CS + sa ii dau un program ( nu mai tin minte exact ce program ) Le'am trimis pe mess, redirecte + programul, apoi vad ca m'a reclamat aici. Dovezi, nu stiu daca mai dau de ele, sunt cativa ani de atunci...dar daca imi recuperez contul de pe mediafire, ar trebui sa gasesc acolo . Sper sa imi rezolvati unbanul Stima !
  6. Am gasit acum cateva minute site-ul: Kairos - venituri pasive Vedeti detaliile scurte si pe inteles, pe site. Voi ce parere aveti? E o simpla escrocherie? Sau este plauzibil?
  7. MaJyx Scanner - Web Version
  8. PM si la mine. Thanks.
  9. Am lasat'o balta cu allview...e dus, nu schiteaza nimic. Ma poti ajuta in legatura cu un Alcatel OneTouch Pop C7 ? Aceeasi problema, doar ca imi intra in meniu buton on si vol+
  10. Nu e al meu..se roaga cineva de mine sa il fac, i'am zis sa il duca la un service, zice ca nu are timp chestii.. Sunt mult mai departe de Bucuresti... O sa incerc, dar maine astazi nu am nici un chef sa imi bat capul..sunt mahmur. Am windows8 .
  11. Am incercat si cu telefonul conectat/deconectat la fel imi da. Folosesc sp flash 3, revin cu edit dupa ce incerc v5 Edit: in v5 merge. Edit2: Nu se intampla absolut nimic...apas pornire si vol+ nu incepe download, nimic.
  12. Pai daca selectez MT6572_Android_scatter.txt primesc eroarea aia...
  13. In scatter imi cere fisier tip .txt Edit: si chestia e ca am incercat si astazi buton on + volum + / - dar nu porneste Edit2:
  14. Imi tot da eroarea asta...de unde dracu' iau fisierul ala scatter ? Nu gasesc pe gogu'
  15. Dar il pot folosi..daca telefonul nu porneste? Daca il conectez la PC nu imi apare nimic, doar sunetul acela ca am conectat ceva.
  16. Salut, Am un Allview A5 Smiley pe care am dat reformatare, dupa reformatare nu s'a mai aprins, a ramas mort! Pot sa ii reinstalez android? Sau ce as putea sa ii fac..nu vrea nicicum sa porneasca...si spuneti'mi ce soft sa folosesc sa ii pun din nou android? Help!
  17. Am citit tos...nu am ceva ce e impotriva la tos
  18. Google nu ma accepta nicicum pe Adsense. Incerc sa pun adsense pe contul de youtube...ma ajuta cineva?
  19. Deci daca imi las BitCoin Core - Wallet sa imi ruleze/mineze si fac bitcoins, le pot da apoi pe bani reali pe https://www.btcxchange.ro/ ? Am inteles eu bine?
  20. Si eu as vrea sa vad niste pareri Cineva... ?
  21. @dirtycash firar... macar anunta in primul post sa vada si altii ( ca mine )...
×
×
  • Create New...