Jump to content

damageboy

Members
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by damageboy

  1. Nou stergere date de pe bloguri blogspot, recuperari date de pe internet,crack & more. 0 day google hack utilizat in blogspot, 0 day hack in facebook si yahoo, preturi competitive, nu se achita avans din moment ce dovediti concret si fara smenuri ca detineti acel cont (ultimele mesaje mailuri sau actiuni efectuate), si multe alte servicii de cracking web + soft. Va rog fara reply PM este de ajuns.
  2. ii fac si ii pun la startup o pagina in care sa il anunte ca beneficiaza de net moca 7 luni plus echipament (sau lata oferta de nerefuzat)daca ma suna (sau il suna pe respectivul care il pun eu) sa facem o foaie de primire echipamente fara contract bineinteles si ca trebuie sa imi dea toate datele lui personale plus sa vad daca sistemul lui suporta echipamentul si atunci vin "dotat", metoda veche old school nu se merita sa apelez la metode instabile mai bine asa ... cine stie cand o sa aiba net eu ii fac proba cu stick rds cand vin si i-am luat ce ma intereseaza il mai las si 1 saptamana "pana vin echipamnetele", cand o sa isi puna net o sa se trezeasca cu 10 aplicatii backdoor daca are deja net dar nu e activat ii propun sa testam netul de pe stick sa facem un sondaj si revin cu stick-ul ulterior. Nu ai cum sa setezi un sender sau un finder de smtp-uri privind IP-ul dinamic intr-un minut ca sa iti raporteze pe email ip-ul dinamic al victimei, doar sa setezi outlook-ul ca host pe pc-ul omului si asta depinde de versiunea windows-ului.Iar un bot-net sau ceva de genul cu raport pe ftp sau :80 nu poate fi scris asa de repede cu toate actiunile preluate de programele ce ruleaza (am uitat cum le zice preluai din yahoo mess pe baza label-urilor, field-urilor) Bafta !
  3. ar merge servicii de email pentru fiecare user pe forum nu? cu extensia dns-ului asa s-ar realiza mai bine comunitatea dar si fraudele in acelasi timp. va las pe voi sa va ganditi.
  4. hai sa nu exageram am blocat contul unui italian , in cateva ore a incercat sa intre pe cont acceasi eroare cum zice baiatul a pus mana pe telefon a sunat la PP si in 10 min contul era functional ce cacat mancam aici ? poate merge pe tarile din africa din sud sau sudul rusiei...
  5. ma sincer mi se pare facatura treaba asta ofer 500 de euro pentru un cont fictiv sters si omul refuza ca nu "doreste sa fie patat" si la cat are el pe paypal sau a avut nu accepta nici 10000 euro facatura la maxim ! cand ii dai force pe serverul unde este stocat vreau sa vad mesajul care spune bad clusters in account address: xxxxx nu doar sa blochez accesul unuei persoane ..asa oricine poate si nu este exploit nou
  6. damageboy

    salut

    eu nu stiu nimic nu cred ca imi mai amintesc nimic am sa revin, ma bucur ca imi scrieti va salut!
  7. sterge-mi te rog mie contul ca m-am saturat de ei ai 500 euro adica 2430 lei PM (dar repede in 48 de ore ! ) banii reansfer bancar, western, LR, tot in afara de paypal doar dupa ce vad contul sters (nu dezactivat !) este serios am cont din 08 business
  8. de ce nu deschid noi locuri de munca, si aduc straini sa ne faca legile dupa placul lor?
  9. Stie cineva daca apelurile intrajudetene sunt inregistrate cu o prioritate mai mare decat cele in orase? Sau chiar interceptate pe baza unor cuvinte de genul "euro" , "bax", "masini", etc... ?
  10. Din intamplare am gasit o vulnerabilitate ce arata userii si alte date despre serverul de hosting root, si mai este si un xss nu stiu daca suporta document sau nu... problema este ca este de la o banca renumita Rai**** nu pot sa public aici ca intr in conflict cu termenii si conditiile forumului daca cineva care are o societate in domeniu si este interesat sa ma contacteze.
  11. de ce nu dai nume doar din cauza sa nu fii acuzat de "publicitate" ? hai sa aud si eu un nume de companie romaneasca care face performanta in "cyber defense" aka defence :)
  12. apasa un singur buton si internetul dispare hmm... probabil vorbea de power off de pe sistemul lui sau de pe modem/router! Internetul este singurul sistem autonom care rezista unui cataclism global, el ramanand activ pe transponderele satelitilor orbitali sau pe serverele din buncare.Sonda voyager are implementat un server de transmisie radio pe modul tcpip in protocol asemanator si se bazeaza pe un reactor de uraniu care o sa mai tina inca 40 -50 de ani si care transmite in continuu, aceasta sonda este deja la granita sistemului solar dar este programata sa se intoarca inapoi inainte de terminarea combustibulului nuclear. Intr-adevar DARPA a initiat in anii 50 proiectul internetului poate ceva ne scapa... Eu sincer cred ca baietii de pe rstforums.com sunt mult mai capabili decat tehnicienii old-school din cauza evolutiei tehnologiilor in timp , asa ca regina sigur are baieti ca voi in spate doar la 50 de ani nu mai stie dansa protocoale de ultima generatie sau alte manevre noi...
  13. CERT-RO - Sistemul National de combatere a criminalitatii informatice Cyber Crime Are nume de autostrada WTF? Cand o sa fie gata o sa il prindem si noi cat costa km de cyber crime?
  14. i-al pe acesta: Walther P99 - AMIS - Instinct echivaleaza cu un sig sauer ! p22 se strica cam repede in doi ani nu nimeresti nici de la 3 metri.. e prea comercial sau adu-ti din turcia un ekol jackal ATENTIE LA PRETUL ACESTA SA NU FIE CU AER CO2 SAU AER COMPRIMAT SA FIE CU "GLONT DE CAUCIUC SI CARTUS PERCUTABIL" MAGAZINELE MAI FAC SI DIN ASTEA CATEODATA... UITE AICI CUM ARATA UNUL "REAL" DUPA TIPUL CARTUSULUI http://www.okazii.ro/vanatoare/arme/pistol-bile-cauciuc-rohm-rg-88-cal-10x22t-a122896453
  15. facatura de sa ma fut pe aia care arunca cu cacat in noi Header info CELL 487'02~499'03 Dial number 544 tip de access: WAP data GSM adresa primei pagini (portal): Acces restrictionat modul sesiunii: temporar siguranta conexiune: dezactivatã (off) purtãtor date: date GSM numãr apel: 544 (+40744945440 pentru roaming) ca sa vezi daca esti ascultat sunt doua metode le dau pe bani sau gratuit pentru cei cu peste 500 anunturi(post)
  16. te afli in perioada de gratie... de ce nu spune-ti ca trebuie credit pt. farsa
  17. daca nu ai introdus card sau iban pe contul de pp poti trimite bani pe alt cont?
  18. poate sa imi srie cineva o adresa unde pot raporta niste brese in facebook si google? pe langa fb si google cine mai are aplicatii de raportare?
×
×
  • Create New...