Jump to content

zeanzy

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by zeanzy

  1. Doresc si eu un P.M cu linkul, daca imi va parea interesant probabil am sa fiu activ.
  2. Pe psd.tutsplus.com poti invata foarte multe si au si resurse destule, sunt profesionisti in domeniu. Insa, vezi aici o lista mai mare: https://rstforums.com/forum/64161-huge-list-web-design-resources-amd-tools.rst
  3. Salut, sunt cam multi pasi care ar trebui sa ii urmezi daca tot vrei sa te implici in domeniul asta, insa primul ar fi sa te maturizezi. Un pasionat de IT, in primul rand, nu face referinte imature sau greseli de gramatica, si nu foloseste gramatica de tip l33t/h4x0r. -1 pt. nick. Daca te intrebi de ce, e pentru ca nu mai ai 10 ani. Cerintele pentru a putea invata ceva de pe acest forum ar fi sa gandesti open-minded, macar ca la 15 ani. Nu iti va fi de niciun folos daca vorbesti in "limbaj leet". Daca tot esti de elita, nu are rost sa le demonstrezi si altora, cel putin nu prin nickul tau. Ah, si inca un tip: Hackerii adevarati nu au gura mare si nu dezvaluie informatii despre ei, decat ceea ce este nevoie. Cu cat vorbesti mai putin, inveti mai mult. In fine, cam asta iti spun acum. Mult succes!
  4. zeanzy

    Salutari

    Salutari, eu sunt Alex si recent am inceput sa fiu interesat de domeniul securitatii web, datorita unui prieten profesionist in acest domeniu, insa asta e alta poveste. Se intampla sa am 16 ani, destul de tanar zic eu, nu lucrez momentan si ma ocup cu advertisingul web. Sunt o persoana sociabila, de incredere si am putina experienta in marketing insa incerc sa nu ma implic asa de mult in domeniul asta tinand, fiind obisnuit sa fac putin dar bine in loc sa ma chinui si in final sa dau totul peste cap. La momentul actual vreau sa incep sa studiez cateva luni securitatea (pe partea web), si cativa prieteni mi-au spus de acest forum, deci iata-ma aici. Voi incerca sa ma obisnuiesc cu comunitatea acum si sa invat cateva chestii basic inainte sa citesc din cartile mai avansate. Deci, sper sa invat un lucru sau doua de pe aici si eventual sa ii si ajut pe ceilalti cu ceea ce pot. Toate cele bune!
×
×
  • Create New...