Jump to content

andilau

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by andilau

  1. Poate ca ai invatat tu fizica dar nu destul. In primul rind nulul nu o sa faca niciodata scurt cu impamintarea (asta e fizica de clasa a X-a). In al doilea rind contorul functioneaza ca un ampermetru (deci se leaga in serie in circuit) celelalte 2 fire care intra in el sunt puse in scurt pentru continuitate. Iar in ultimul rind , incearca si baga doar o teava in pamint si masoara tensiunea dintre faza si impamintare. O sa vezi ca ai undeva la 180 V. La tensiunea asta un stabilizator de tensiune va consuma mai multi amperi pentru a-ti produce 220V sau dupa caz 24V , ceea ce va duce la suprasolicitarea circuitului integrat de stabilizare sau a tranzistorului final al cicuitului . Pentru a nu risca arderea aparaturii electronice din casa in special televizoarele , trebuie sa te asiguri ca ai cel putin 200V la un consum mediu in casa.
  2. In primul rind , eu zic sa furati curent atit cit puteti pt ca ei fura mai mult ge la noi. Cea mai sigura metoda de a fura curentul este cu impamintarea ( functioneaza la orice contor inclusiv la cele electronice). Dar , pentru a putea fura trebuie sa va asigurati ca contorul este legat pe nul. Adica : in contor intra 4 fire din care 2 au facuta o punte intre ele. Cu o lampa de faza controlati acele doua fire si daca se aprinde lampa , atunci e ok. Treaba cu o teava in pamint nu prea ajunge pentru toata casa , asta daca legati doar un calorifer electric pe priza care o pacaliti. Atentie nu folositi aparatura electronica mai ales televizoare ca riscati sa se arda stabilizatorul de tensiune din el. Pentru mai multe detalii PM.
  3. Placile integrate nu merg in virtual machine. M-am chinuit si eu o saptamina pina cind un binevoitor mi-a deschis ochii. Poti doar cu un adaptor usb.
  4. am facut si apare acelasi lucru. in root apare no wireles conection
  5. Buna ziua. Am un laptop cu placa de retea Atheros AR8151. La network adapters in windows apare si 802.11n lan card. Am instalat virtual box si backtrack5 iar la conexiune network apare wired conection. Nu gasesc wifi. Trebuie cumva sa instalez driver sub linux , sau placa mea de retea nu suporta monitor mode. Mentionez ca sunt incepator . Va multumesc
×
×
  • Create New...