Jump to content

JILAVA

Active Members
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JILAVA's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

20

Reputation

 1. JILAVA

  Udemy

  Daca gasesti lasa-mi si mie un pm te rog ca si eu caut la fel de tare ca si tine.Ms!
 2. Hop si eu baietii,JILAVA contul,mersi frumos cocoo si voua restu succesuri:))
 3. Va multumesc baietii,am sa incerc daca gasesc un shsh bolb bun va anunt,o seara placuta!
 4. downgrade de la 7.0.4 la 6.1.3 nu se poate,eu repet am fost strict la un service autorizat care se ocupa cu chestii de genul si mi-au spus clar ca nu pot de la 7 la 6 doar de la 7.0.4 la 7.0.0 atat! Nu te contrazic doar spun ce mi-au spus niste oameni calificati in asa ceva,daca ti se misca fluent si nu ai probleme si esti tu multumit pentru ca eu nu sunt multumit fata de cum se misca pe ios 6 si cum se misca pe ios 7 e diferenta mare.
 5. Nu recomand iphone 4/4s cu ioS7,mult prea multe defecte,am instalat din greseala ios 7 pe 4 si am fost la service autorizat incercand sa-l readuc la ios 6 fara nici o sansa,si mi-a explicat acel domn care sunt defectele,se incinge foarte repede,bateria ti-o distruge cat mai repede,se misca la inceput binisor dar dupa un anumit timp clacheaza telefonul cu restart,iti iese din aplicatii si chestii de genu,din ce mi-a zis el in felul urmator vor iesi doar aplicatii pt ios7 ca sa ii faca sa cumpere iphone 5/s. Eu iti recomand iphone 4/4s fara ios 7 cu toate ca nu merg toate aplicatiile noi dar vei vedea diferenta in alte aplicatii si cum se misca pe net.
 6. Si asta e motivul pentru care ai postat?Nu te inteleg,cand am postat te-am deranjat? probabil ca unii nu cunosc chiar trebuia sa faci acest reply inteligent?
 7. Un tutorial despre manycam multi il cunosc,un instrument destul de folositor. Video:how to use a fake webcam using manycam on skype , chatroulette or any other site - YouTube (nu este facut de mine) Download:Download ManyCam free webcam effects software
 8. Am gasit acest trick sa zic asa in care iti poti schimba numele la un fisier exe sa apara ca si cum ar fi mp3,nu este facut de mine.L-am postat pentru ca mi se pare destula de buna ideea:)
 9. Rog frumos un moderator sa-l mute,my bad sorry! Edit:multumesc
 10. 1) Download Rumola For Google Chrome - Rumola for Chrome For Safari - Rumola for Safari For FireFox - Rumola for FireFox 2) Install the plug-in on the desired web browser. 3) Go to the page with the Captcha. You'll see this : 4) Click submit and it'll scan the captcha for you and enter it in! Acest tutorial este copiat tin sa reamintesc tuturor ce vor incepe sa tipe:) Autor:Michael Alan Westen Online Site:hackforum.net Nu doresc sa fiu injurat ca nu l-am tradus l-am lasat asa exact cum a l-a postat autorul.
 11. Poate doar sa fi platit in rest nu cred ca s-ar risca lumea sau cei care nu au ce face copii in mod general:)
 12. Scuze baieti daca fac off topic dar vreau si eu un cod pentru seriale pe net,ca am observat un copil de pe aici a facut drop la baza de date si nu mai functioneaza nici un cod:)
 13. Modificarile le poti vedea decat tu cand ai trimis victimei se reseteaza:)
×
×
 • Create New...