Jump to content

JILAVA

Active Members
  • Posts

    105
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by JILAVA

  1. JILAVA

    Udemy

    Daca gasesti lasa-mi si mie un pm te rog ca si eu caut la fel de tare ca si tine.Ms!
  2. Hop si eu baietii,JILAVA contul,mersi frumos cocoo si voua restu succesuri:))
  3. Va multumesc baietii,am sa incerc daca gasesc un shsh bolb bun va anunt,o seara placuta!
  4. downgrade de la 7.0.4 la 6.1.3 nu se poate,eu repet am fost strict la un service autorizat care se ocupa cu chestii de genul si mi-au spus clar ca nu pot de la 7 la 6 doar de la 7.0.4 la 7.0.0 atat! Nu te contrazic doar spun ce mi-au spus niste oameni calificati in asa ceva,daca ti se misca fluent si nu ai probleme si esti tu multumit pentru ca eu nu sunt multumit fata de cum se misca pe ios 6 si cum se misca pe ios 7 e diferenta mare.
  5. Nu recomand iphone 4/4s cu ioS7,mult prea multe defecte,am instalat din greseala ios 7 pe 4 si am fost la service autorizat incercand sa-l readuc la ios 6 fara nici o sansa,si mi-a explicat acel domn care sunt defectele,se incinge foarte repede,bateria ti-o distruge cat mai repede,se misca la inceput binisor dar dupa un anumit timp clacheaza telefonul cu restart,iti iese din aplicatii si chestii de genu,din ce mi-a zis el in felul urmator vor iesi doar aplicatii pt ios7 ca sa ii faca sa cumpere iphone 5/s. Eu iti recomand iphone 4/4s fara ios 7 cu toate ca nu merg toate aplicatiile noi dar vei vedea diferenta in alte aplicatii si cum se misca pe net.
  6. Si asta e motivul pentru care ai postat?Nu te inteleg,cand am postat te-am deranjat? probabil ca unii nu cunosc chiar trebuia sa faci acest reply inteligent?
  7. Un tutorial despre manycam multi il cunosc,un instrument destul de folositor. Video:how to use a fake webcam using manycam on skype , chatroulette or any other site - YouTube (nu este facut de mine) Download:Download ManyCam free webcam effects software
  8. Am gasit acest trick sa zic asa in care iti poti schimba numele la un fisier exe sa apara ca si cum ar fi mp3,nu este facut de mine.L-am postat pentru ca mi se pare destula de buna ideea:)
  9. Rog frumos un moderator sa-l mute,my bad sorry! Edit:multumesc
  10. 1) Download Rumola For Google Chrome - Rumola for Chrome For Safari - Rumola for Safari For FireFox - Rumola for FireFox 2) Install the plug-in on the desired web browser. 3) Go to the page with the Captcha. You'll see this : 4) Click submit and it'll scan the captcha for you and enter it in! Acest tutorial este copiat tin sa reamintesc tuturor ce vor incepe sa tipe:) Autor:Michael Alan Westen Online Site:hackforum.net Nu doresc sa fiu injurat ca nu l-am tradus l-am lasat asa exact cum a l-a postat autorul.
  11. Poate doar sa fi platit in rest nu cred ca s-ar risca lumea sau cei care nu au ce face copii in mod general:)
  12. Scuze baieti daca fac off topic dar vreau si eu un cod pentru seriale pe net,ca am observat un copil de pe aici a facut drop la baza de date si nu mai functioneaza nici un cod:)
  13. Modificarile le poti vedea decat tu cand ai trimis victimei se reseteaza:)
  14. Nu neaparat ca a aparut la dexter dar am vazut si la televizor ca este banuit ca si cum ar fi mai bun ca google atata tot.Silviu mersi de post stiam eu ca trebuie sa apara si acel post:)
  15. Din cate am auzit ca "eliotsearchengine" il dovedeste pe domnul Google.Ce parere aveti?
  16. cu ip-ul prietenului tau ai putea face puscarie:))) daca vrei sa faci gluma mai bine te duci pe la prietenul tau si faci un print la desktop apoi strangi toate iconitele intr-un folder il faci invizibil si pui ca poza de desktop print-ul si vei rade pe seama lui mai mult:)
  17. Cred ca in engleza este mult mai ok decat in romana dar pentru inceput este foarte buna zic eu:)
  18. Acum cateva zile am cautat prin magazine cateva carti pentru a imi dezvolta cunostintele despre html,php,javascrip,ajax si am gasit la carturesti nu fac reclama ci doar recomand tuturor incepatorilor si cei interesati care vor sa se documenteze si sa invete.Cartea se numeste "Ajax in lectii de 10 minute" produs de la Teora.Contine si despre html,javascript,ajax,php comunicarea intre ele. Este foarte buna si o recomand am dat doar 19 lei pe ea si isi face toti bani.
  19. Este foarte bun tutorialul si ce daca merge in lan,poti exersa pe lan apoi poti aplica alte metode:)
  20. Functioneaza doar in Lan mai bine folosesti armitage:)
  21. Am gasit rezolvarea direct de la ei o postez in caz ca mai sunt si altii in cazul meu: Downloaded this driver: 802.11 Linux STA driver | Broadcom Followed the README,if you get any error after MAKE,search it on google,you will find how to patch it. Okay,after installing the driver,i typed iwconfig and got this Code: root@bt:~# iwconfig lo no wireless extensions. eth1 IEEE 802.11bgn ESSID:"" Mode:Managed Frequency:2.412 GHz Access Point: Not-Associated Bit Rate:144 Mb/s Tx-Power:24 dBm Retry min limit:7 RTS thr:off Fragment thr:off Power Managementmode:All packets received Link Quality=5/5 Signal level=0 dBm Noise level=-11 dBm Rx invalid nwid:0 Rx invalid crypt:0 Rx invalid frag:0 Tx excessive retries:0 Invalid misc:0 Missed beacon:0 eth0 no wireless extensions. Now,go to WICD NETWORK MANAGER,and then to PREFERENCES,GENERAL SETTINGS TAB,and then in Wireless interface,i typed eth1,because when i type iwconfig you can see that eth1 is my wireless int,and then,WiFi should work. Sursa kali forum
  22. pai si cum imi dau seama daca este acest broadcom? Pentru ca eu pe laptop am gasit Ratlink instalat pentru placa de wireless.Va multumesc frumos!
×
×
  • Create New...