Jump to content

Castiel

Active Members
  • Posts

    639
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Castiel

  1. Castiel

    Vand logs

    Vand logs prinse cu "Coailer":))
  2. Vand makeeuro.com Apare primu pe google keyowrd : makeeuro , si al saselea pe keyword : make euro Inregistrat in 2010.
  3. Castiel

    salut

    Bine ai revenit!
  4. Nu este pentru mine ci pentru un prieten.
  5. WinDisassembler: Win32dasm (Win32 disassembler) Hex WorkShop: Hex Workshop: Hex Editor, Sector Editor, Base Converter and Hex Calculator for Windows Hacker's View: Download Hacker Viewer v 6.04 (26.03.99) (HIEW) 6.04 by Eugene Suslikov | VETUSWARE.COM - the biggest free abandonware collection in the universe
  6. lol, am incercat pe antivirusu Risen si a mers, mersi omule!
  7. Este detectat de cateva antivirus, am obs. si eu acum!
  8. Windows license key, logari pe diferite site-uri ex:google,yahoo,metin,alte jocuri,etc. ,filezilla (Cateva domenii), conturi pentru niste firme de host cu domenii pe ele..chestii dastea .
  9. Vand logs (COAILII POWER MDFK) . Vand cont steam CS:GO (a fost cumparat de mine nui furat)
  10. De cand asteptam sa deschizi site-ul! Felicitari, eu acu ma pun sa citesc tot ce e pe acel site .
  11. Da, n-ar fi bine daca si-ar schimba si adresa MAC si dns?
  12. Stiu doar de Supernatural si Agents of shield la supernatural am vazut toate 10 sezoanele de aici si numele Castiel .
  13. Stiam ca , cadourile se primesc de la prieteni nu dai bani pe ele . El Singuratic ".." . Dami pm sa discutam ca vand eu .
  14. Numai este valabila cred ca si pe mn , ma redirectioneaza acum .
  15. Da , l-am luat si eu am primit anunt pe facebook . Timp de 13 zile va pune cate un joc nou in fiecare zi deci fiti pe faza !
  16. Paypal a fost doar un exemplu . Si nu sunt chiar zeci de sute cum zici tu pe net care FUNCTIONEAZA .
  17. Mai bine ai tace ca baiatu ala te face in SQLi cum nici nu iti imaginezi , deci mai bine ai tace in fata lui si ai lua exemplu si nu ai mai comenta aiurea , deja devi enervant , am vazut multe topicuri in care doar te aflai in treaba ca "musca-n lapte" . //In sfarsit , adio !MULTUMESC CELUI CARE IA DAT BAN:)) .
  18. Cine are nevoie de asa ceva sa imi dea pm si stabilim ceva . PS (Programul meu ofera HTML message + preview si normal , la e-mail cand trimiti poate afisa asa de exemplu contact@paypal.com sau doar PayPal , atasamentele le pune unde doriti dvs. la inceput , sfarsit-ul mailului si alte chestii pt mai multe informatii pm ) //A , da ! Va trebuie SMTP sa trimiteti dar nu trimite cu adresa de SMTP cu adresa dorita de dvs de exemplu adresa la smtp este yobagg.pula.com si el va trimite de exemplu PayPal sau RSTforums ce vreti voi .
  19. Ba , Ba , Ba ! A mai fost postat tot azi ce dracu nu ai auzit de search ? https://rstforums.com/forum/89304-paypal-5-gratis.rst In pula mea apare pe prima pagina .
  20. Castiel

    Wildchild

    La multi , multi ani si multa sanatate sa-ti dea Dumnezeu sa continui incontinuare ce faci !
×
×
  • Create New...