Jump to content

.Breacker

Active Members
 • Content Count

  928
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Posts posted by .Breacker


 1. 10 hours ago, aelius said:

  Haha, ala nu. In schimb, ne putem vedea prin München la o cafea, o sa am treaba pe acolo :)

  Apreciez gestul tau dar timpul nu-mi permite sa ma deplasez la 100 km dar 400... la anul te vizitez eu, nu beau cafea de obicei dar pe a ta o primesc :))


 2. 1 hour ago, SynTAX said:

  Chiar nu inteleg de unde aveti puterea sa fiti asa de aroganti. Si sunteti aroganti pe prostie, nu pe cunostinte. Omu a intrebat ceva. Nu stiu daca ati postat vreodata ceva util aici. Daca stiti, ajutati-l, daca nu, mai bine taceti. Va raguseste gatul ca vreti inapoi comunitatea cum era, dar cand cineva vine si posteaza ceva serios, adica fara invitatii filelist si vanzari de conturi facebook, il luati la peleu. D-asta toata lumea a disparut de aici. Si nu ar fi o problema daca trollati, ca toti facem asta. Dar sa si aduceti ceva in schimb. Eu nu aduc nimic in plus, dar macar nu trollez. S-a facut canal de Slack, ca ati tipat ca tiganii cand vand burlane ca vreti canal de discutii. Suntem 15 oameni. Cam asta este despre voi.(ma refer la formele de viata de mai sus care au postat ca sa vada daca le merge tastatura). Sunt oameni vechi care ar putea ajuta lumea pe aici fara sa isi foloseasca aproape deloc creierul, pentru ca sunt prea buni pe ceea ce fac. Dar nu mai intra aici. De scarba. De scarba de a da de oameni ca voi. Daca as fi moderator aici o saptamana, cred ca 100 de oameni ar mai avea cont. 

  @SynTAX - Eu sunt pe Slack. A spus @OKQL ca sunt numere de voip, daca voia detalii cerea, explica situatia.

   

  @Zatarra - eu fac troll o data la 3 ani,  daca cineva nu intelege inseamna ca, chiar nu vrea sa afle nimic despre asta. Trebuia sa fie baiat cuminte si sa ceara explicatii de ce si cum. 

   


 3. 50 minutes ago, LeXHacked said:

  In primul rand, eu nu am spus nicaieri ca sunt hacker. Intre timp am aflat cum se decripteaza "hackere" daca nu ma crezi dami pm sa iti arat. si nu mai comenta inainte sa intelegi cu adevarat un subiect. Doar pentru ca ai luat numerele de acolo si ai cautat pe google si ti-a dat numere de telefon nu inseamna ca asta sunt. Macar ti-a trecut prin cap ca poate sunt facute asa ca sa nu inteleaga orice fugitiv?

  Ma simt prost pentru tine si chiar nu meriti, anuleaza abonamentul la internet. :(


 4. Copile, aveam aceeasi mentalitate acum 6-7 ani, tot pe la 16-17 ani.

   Eu zic sa faci ceva mai util pentru viitorul tau, nu pierde timpul aiurea de care dispui.

  Aici toti sunt pusi pe caterinca si mistouri exact ca-n fotbal, daca castiga Romania se bucura, daca pierde incepe si injura, aceleasi reguli sunt si aici. 

  E normal sa faci asa ceva din moment ce in scoli nimeni nu te invata ce e bine, exact cum e lipsa de educatie sexuala, raman astea gravide la 13 ani. 

  Lasa "hecareala" si invata ceva ce crezi ca te-ar putea ajuta in viitor.

  • Upvote 3

 5. 6 hours ago, Tata123 said:

  Prietene, cel mai bine pentru tine ar fi sa ti comentariile pentru  cine iti permite. Si ca sa ti spun ceva persoanal, imi castig proprii bani de ani buni :D, si bani frate, nu mizilicuri de minim pe economia pe care ii primesti tu :D

  Prietene banii pe care tu ii faci ar putea fi sosetele mele. Vrei sa ne laudam sau ce? Lucrez ca, consultant financiar in Germania, daca vrei sa ne aratam skill-urile in mediul online.

  Mars la munca in continuare si nu mai veni cu abureli de 2 bani pe aici. Imi permit sa ma adresez oricui atata timp cat am dreptul la exprimare, ai vreo problema o raportezi, avem administratori aici.


 6. 8 minutes ago, c3m3d3 said:


  Am inteles. Eram doar curios cum am spus.

  Spune-mi totusi, daca ai fi intrebat sa explici cum poate fi reparata respectiva vulnerabilitate cum ai raspunde daca tu nu intelegi ce o genereaza in primul rand? Si mai rau, nici nu pare ca doresti sa vrei sa-ntelegi.

  "Ce conteaza ce cod am folosit". Cum adica nu conteaza? Conteaza, conteaza foarte mult. iti zic eu ca primul vector enuntat mai sus, nu o sa functioneze cum ti-ai dorit, pentru ca functia Alert() ia un singur parametru. Ar functiona doar un contextul in care ai variabila source definita pe undeva, dar nu ar afisa-o, in caz contrar ti-ar da un refference error frumos.

  Ce ai facut tu acolo este foarte foarte messy, conteaza mult si cat de eleganta este solutia ta.

  Eu nu incercam sa te descurajez, ci doar sa te-ndemn sa-ntelegi mai bine ce se-ntampla, pentru ca iti usurezi viata.

  Cheers!

  A gasit si pe el undeva chestia asta si atat, crezi ca isi va da interesul pentru ceva? Deja l-ai bagat in ceata.

  @Tata123 nu te mai plange ca o fetita de 6 ani si mars la munca cum spune @Gecko.

   

×
×
 • Create New...