Jump to content

MajesticRol

Active Members
 • Posts

  81
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MajesticRol

 1. MrGrj - este vorba ca sunt acuzat pe nedrept si intreb si eu ca un om civilizat ma nene ... de unde pana unde si ma trezesc cu ban , ulterior intreb iar ban , intr-o comunitate eu stiu ca se arata putin respect , putin bun simt , eu ma trezesc cu thread-urile blocate , ma trezesc ca mi-se editeaza unele topicuri , ma trezesc ca iau ban pe mofturi , ma trezesc ca mi-se spune ca tot eu amenint si asa mai departe .... nu mi-se pare ok acest abuz de putere , am intrebat respectivul modertor de 9-ori de aceea dovada cu acel forum si nici acum nu am primit raspuns
 2. Am inteles asta inseamna ca ai prea multa rabdare cu mine , si trebuie sa imi dai ban , dar totusi nu imi arati si mie dovada ? de la acuzatiile alea aduse pe alt forum ... pentru ca de acolo a inceput totul.
 3. Gecko amenintare? ca ce ? ca imi aduci acuzatii pe nimic? si ca comunic catre administratori ceea ce faci tu? de asta mi-ai dat ban? Drept exemplu a postat in numele meu mai devreme si a editat postul meu cu multumirile , vezi sa iti trimiti singur de pe contul meu mesaje de amenintare si sa spui dinou ca eu le-am trimis , pentru ca banuiesc ca un administrator poate vedea acest lucru. Sunt si injurat pe aici si doar eu primesc warn. Eu unul inca astept dovada aceea
 4. Pai domnule Gecko , inca nu am primit dovada la primul ban, apoi , wildchild , are rost atata timp cat thread-ul meu a fost inchis ce-l de la prezentare si nu inteleg de ce , toata lumea il are deschis iar eu il am inchis.
 5. Nu , luand in considerare costurile unei pagini de facebook aduse la capacitatea aceea , este chiar ieftin
 6. Eu va pot ajuta financiar donand maxim suma 300$
 7. Aceasta pagina este creata pentru cei ce doresc sa multumeasca conducerii acestui forum minunat. Multumesc intregii echipe in special lui Gecko.
 8. Atentie sa nu primiti like-uri prin clickjacking ca va vad pe toti scriind pe aici am luat disable la pagina
 9. Inainte de a ma acuza , exact cum a postat si acel moderator eu nu vad ca , contul sa fie al meu si asa mai departe , daca cineva are indoieli poate cere de test , poate cere portofoliu si asa mai departe. RIngo95 te invit sa spui link pagini tale de facebook si ulterior am sa iti livrez 1000 de like-uri ca asa o sa ma imbogatesc de banii
 10. In ziua cand m-am prezentat aici am oferit o sumedenie de SMTP gratuit - acum este randul sa si vindem Ofer spre vanzare: SMTP - IP - USER - PASS sau SMTP - DOMENIU - USER - PASS In principiu toate SMTP sunt limitate fie la 200 de mail pe ora pana la 7500 e-mail pe ora ( Sunt doar povesti cand se spune de SMTP nelimitate - Exista diverse protocoale ce impiedica acest lucru. Pretul - 1 dollar bucata - 20 Bucati - 50 de centi Mai jos nu scad
 11. Spre vanzare 2 pagini de facebook 1: 162.000 Like-uri , 99,99% Romania 2: 37,621 Like-uri , 99,99% Romania Nu ma intrebati despre reach , sau orice alta aberatie. Reach-ul unei pagini poate scadea sau creste un functie de postari si asa mai departe 3: Pret minim 3000 lei ( nu ma deranjati cu sume mult mai mici sau schimburi. )
 12. Atunci cand este un volum mai mare de like-uri pretul automat creste.
 13. Hahahaha , cineva ma recunoscut , nu in totalitate , Reckon salut , nu mai sunt am vandut si-a meritat banii , acum lucrez la ceva nou ce sunt foarte sigur ca iti va placea.
 14. Toti ce-i care doriti ceva va rog scrieti pm
 15. Ideea este urmatoarea: Daca intind aici tot ce stiu sa fac ... ma laud asa ca orice aveti nevoie just ask
 16. Numele meu este: MajesticRol Locatie: Romania Varsta 27 ANI Abilitati: Mysql , JavaScript, PHP , Html , pascal , C++ , Perl, Prolog, Python, Tcl/TK si lista poate continua Hobby: Webdesign ( ciudat ... dar chiar imi place ) Despre mine: Nimic stralucit doar ... orice aveti nevoie apelatii la mine pentru ca eu va ofer. Atentie: Sunt o fire foarte impulsiva , nu prea imi plac prichindeii ce se dau hackeri... si evitati confruntarile cu mine ... ca nu cumva sa iesiti sifonati. Bonus: Pentru ca am intrat in comunitatea RST am sa va ofer cadou urmatoarele 1: DataBases , adrese web din romania ( inclusiv gtop , utilis , trafic.ro ) , 50 de SMTP-URI + sendblaster cu keygen ( barem sa va ofer totul a la z ) - Scripturi clickjacking fara virus , Binecunoscutul Like-a-box script ce nu prea exista - Scriptul bez.ro , si scriptul amuzanti.com pentru share, Un keylogger pentru conturile de facebook , + 15.000 de conturi facebook. Absolut gratuit apeleaza chiar acum ) In regula , sper sa ne intelegem ... si.... Stay away from me
 17. Am vazut ca este din ce in ce mai multa cautare pe acest domeniu Vand like-uri de facebook , 100% din Romania ( ii aduc cu scriptul like-a-box ) Detin un portofoliu impresionant cine doreste sa il vada rog sa ma contacteze Preturi: 3 euro - 1k 30 euro - 10k 400 euro - 100k Detin o capacitate de aproximativ 18k pe zi.
 18. Tot google ramane la putere , mai bun dar bun .... ma ingrozesc din ceea ce citesc la voi
 19. + Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites! ( va da sa descarcati virus , reportatil sau nici macar nu sunteti atenti la ceea ce descarcati ?
 20. Fara suparare dar voi sunteti si prostii , in primul rand prima lista este generata , a doua lista cica ultima actualizare 27.12.2013 si ea este din 2012 , in al treilea rand daca le treceti intr-o verificare de rutina abea 7% mai sunt valide si alea de doamne ajuta sau cine stie ce. Propun ce-i ce posteaza astfel de rahaturi fara a fi verificate in prealabil , si cu intentia de a irosi timpul celorlalalti membri sa primeasca ban. Cine doreste intradevar o baza de date cu e-mail din Romania PM ME ( 1.6 milioane , 86% inca activa ) - ( Ofer gratuit )
 21. Eu te sfatuiesc sa nu folosesti pentru ca , castigi foarte putin daca ai trafic mare pm me cu trafic si negociem
×
×
 • Create New...