Jump to content

rece

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rece

  1. Cand am citit "control la distanta" mi-a venit un singur nume in minte... hahahaha if you know what I mean... ON Topic: ideea pare relativ buna, cred ca i-a sifonat cineva !
  2. rece

    Coderi in delphi ?

    Am trecut de hello world folosind linkurile lasate de voi, inca o data va multumesc ! Nu va certati sau contraziceti, viata e "greu" si asa !
  3. rece

    Coderi in delphi ?

    Multumesc frumos pentru linkuri ! Acum downloadez delphi trial!
  4. Razuieste cu surubelnita urmatorul mesaj: e???????????????????????s????????????????????????t???????????i?????? ???????????????????????m?????????????????????a??????????????????????i???????????????? ????????p?????????????????r???????????????????o??????????????????????s???????????t????????????????????? ?????????????????c???????????????a???????????? ??????????????????????l??????????i???????????????????m????????????????b??????????????a?????????? ??????r?????????????????u??????????????????s???????????????a???????? ??????????????!?????????????????????!??????????!??????!???????????????????????
  5. Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah amice, da-ti 2 palme sa iti revii, nu caut sa fac +1 si am mai multe cunostiinte in toate domeniile decat iti poti imagina ( si nu ma laud ). Sa revenim la subiect, poate pe copilasii astia din generatia metin ii poti prostii, cu astia old school nu merge. Ti-am raspuns deja la panarama ta de thread la punctul 3. Rromanizeaza-te ! Cardio, cardio, cardio, da burta jos cumetre !!! Lasa magariile pe licitatii ! P.S: Iti recomand la numai 19 lei: http://www.shopmania.ro/carti/p-abecedar-clasa-i-22110140
  6. ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahha Am scris si pe chat, cumpara-ti domeniul hack-metin.ro, faci mai multi membrii decat rst ! while(0){ echo "hahahahahahahahahahaha"; }
  7. Avem coderi in delphi pe aici? Daca da lasati va rog un reply, nu obisnuiesc de fel sa cer ajutor si nu caut sa stresez pe nimeni. Vreau doar un "kick" de start ca vreau sa ma apuc sa invat si delphi. Multumesc anticipat.
  8. 1. Lasa-te de magarii, apuca-te de munca si invata programare. 2. Daca esti negru, spala-te, daca esti gras, slabeste. 3. Php nu face asta! Cine te-a trimis aici merita sa ii faci o maradona, ca sa vb pe limbajul tau.
  9. sa se princeapa pentru a face un scrip care sa faca.... ?
  10. rece

    Salut rst.

    https://rstforums.com/forum/75366-ajutor.rst
  11. rece

    Salut rst.

    Daca planuiesti sa inveti "limbaj php", sqli si mysql ca sa "spargi" site-uri mai bine te duci la metin ! Nu cred ca motto-ul forumului are vreo legatura cu ce cauti tu, e un forum de lectura IT nu de antrenament pt. skiddies.
  12. DMZ din router? ca sa nu te mai bati cu port forwarding si il scoti dupa!
  13. Subtitrare: vrea scanner de sip-uri ! @hell-boy: I doubt anyone would give away a good sip scanner for free! "Eu indoieste ca cineva dat scanner gratis sip degeaba!"
  14. Numarul de telefon este de la Romtelecom, sunt chiar prosti daca te pun sa suni la nr. bun sa iti ceara bani pe ceva fictiv, prima lor greseala ca sa iti dai seama cat de prosti sunt ( in cazul in care e un simplu spam ). Pune si tu toate headerele de la mail.
  15. Materialul in sine este dur, da, dar la cea mai mica presiune crapa, tocmai asta e faza, e prea dur, nu e deloc flexibil ! Prietenul din service asus a zis ca material mai prost nici nu puteau alege pentru carcasa / capac display! 80% din G-series care le-a primit erau cu bucati din carcasa lipsa sau crapaturi ( nu defectiuni tehnice ). A 2`a intrebare e legata de razer ? [/OFFTOPIC] Daca vrea gaming, in 30 de mil, isi cumpara ps3 modat + tv de 82 LED HD isi mai cumpara si un netbook si are bani sa scoata si 4 pizde in oras. Win - win - win - win! 10 mil PS3 modat 10 mil tv HD de 82 ( nou ) 6-7 mil netbook 3-4 mil pizde
  16. Subscriu, doar ca, materialul din care sunt facute e de cacat, un prieten bun lucreaza la service asus in bucuresti si isi blesteama zilele si materialul din care sunt facute. @1337, nu sunt un alt carcotas al forumului dar razer blade inca au probleme! Cumparat, folosit, returnat ! + ca racirea nu e asa performanta pe cum o lauda si nu se ridica nici macar la standardele unui asus ( ca racire ) + ca nu au unitate optica, mare minus !
  17. Nu recomand razer blade, sunt inca incepatori in domeniu, exemplu: razer blade cumparat de nou intr-o luna i s-a ars placa wireless !? Nu are cd-rom, touchpad-ul are o rezolutie de cacat, e mai mult de ... design ! In rest e ca un mac cu windows pe el ! Un Asus G55VW care e relativ in aceeasi bani cu un Razer Blade il bate din toate punctele de vedere, dar Asus-ul are o carcasa dintr-un plastic de tot rasul, la orice soc se crapa.
  18. Offtopic: Pentru carcotasii de 16 ani: banu-ul e o pedeapsa pre nesemnificativa, meritati batuti si spanzurati cu firu de la tastatura. NU E FORUM DE MORALISTI, e forum de securitate, trezirea! On-topic: E simplu, vrei sa te plimbi cu laptopu dupa tine si sa te lauzi ca ai dat X bani pe laptop, ia-ti mac, vrei putere de desktop pe care o poti lua dupa tine ia-ti alienware. Vrei performanta, putere, racire buna - alienware Vrei design, sa fie subtire si in trend - MacBook E ca si cum ai intreba, ce sa imi iau BMW seria 5 2013 sau Range Rover 2013, unu e de strada altu de teren, depinde pt. ce iti trebuie, tragi linie si iti gasesti singur raspunsul, nu te lasa ghidat pentru ca sunt banii tai si nu are rost sa regreti !
×
×
  • Create New...