Jump to content

tulip

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

About tulip

  • Birthday 01/01/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tulip's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. stii macar catt te costa sa cumperi 10 contracte pe petrol dar pe dow jones, care in prezent are un pret de tranzactionare de peste 22.000 usd doar un contract? nu mai vorbi in necunostinta de cauza, nu stii nimic despre conceperea unuir portofoliu sau despre risk management nu va mai da-ti rotunzi daca nu lucrati in domeniu
  2. pentru a te apuca de bursa si sau forex iti trebuie pe putin 1 milion de euro, asta deoarece trebuie sa proiectezi un portofoliu. doar licentele pentru unele programe care te lasa ca concepi strategii de tranzactionare si sa le testezi pe date istorice costa sute sau chiar mii de dolari (de exmplu black box) testarea/simularea de strategii in metatrader este egala cu zero. fibonnaci nu functioneaza, doar pare o strategie/tehnica interesanta daca maine cineva care a facut milioane tranactionand, decide sa arate un truc/pattern (nu alea de le vedeti voi pe net) si sa antreneze/invete 100 de persoane poate doar 5 au taria de carcater, increderea si psihologia necesara pentru a executa acele reguli mereu, insa dupa cateca luni sau un an si din cele 5 persoane 4 renunta sau chiar toate de exemplu prin 1700 sau asa, sir newton (care era si inca este considerat un geniu al fizicii) a pierdut cam 2 milioane de dolari in banii de azi, pe south sea company. ce va face pe voi sa credeti ca sunteti mai inteligenti?
  3. https://mega.nz/#!fU9BjazC decryption key !av_DwIPPP6LevWj98buo6P2vw7_NvQkMb0bYLgpY8U4
  4. am urmatoarele carti de psihologie daca intereseaza pe cineva.au toate aproximativ 560 de mega.le pot da upload daca imi spuneti pe ce site sa le incarc ;).http://postimg.org/gallery/xdr2aov2/0d9100f2/ alta carte interesanta ,dupa parerea mea este Denise Shull Market Mind Games.
  5. sperand ca ai pus deoparte salariul pe cele doua luni,te sfatuiesc sa achizitionezi o imprimanta laser si sa printezi cat de multi lei poti.
×
×
  • Create New...