Jump to content

magnum

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

About magnum

  • Birthday 05/15/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

magnum's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Dude. De ce cacat nu vrei sa intelegi o chestie. Toti am evoluat si tu ai ramas fixat pe un cacat antic. Daca ziceai linux in loc de windows era altceva, dar imagine de windows cu programe preinstalate? Si cand a facut-o begood tot un rahat era, doar ca atunci era un cacat batran, iar acum e un cacat de dinozaur.
  2. 1. Tu ti-ai batut joc de tine. 2. Topicul nu l-am inchis eu ca nu sunt mod sau admin. 3. Topicul e deschis din nou.
  3. Cum adica din cauza mea? Din cauza ca xp vrei sa zici.
  4. Frate scuze. Sunt beat. Am zis ca sa fac putina caterinca. Nu trebuia sa te enervezi asa. Inca o data, imi cer scuze. Sper ca nu ai luat-o prea in serios.
  5. Adauga si manelele tale preferate acolo. Pune si niste dedicatii pentru hackeri fara numar. Tza!
  6. Nu coaie, nu e bine. Pentru ca e acelasi cacat. Tu nu stii sa faci nimic. Doar o imagine de windows cu programe preinstalate.
  7. Am avut ceva de spus. Esti... xp
  8. Poti evita sa raspunzi la atacuri dar concluzia finala e asta: 1. IMAGINARY face o imagine la un windows xp cu niste programe instalate pe el 2. IMAGINARY distribuie imaginea de windows sub numele de proiect rst 3. IMAGINARY spera sa primeasca aprecieri pentru ca a facut ceva ce stie sa faca si maica-mea 4. IMAGINARY se va lauda la prieteni ca a facut ceva ce a facut si begood in urma cu 'nspe mii de ani.
  9. Iti zic exact cum as fi reactionat. I-as fi zis ca ideea e un jeg. Acelasi lucru ti-l zic si tie. Din nou plangi ca o domnisorica si o arunci pe aia cu begood ca si defensiva. Aici e vorba ca tu vrei sa aduci rahatul ala preinstalat si POATE alti useri or sa ii faca tweakuri. La xp. tweakuri. La xp. Vrei sa iti mai repet?
  10. Frate. Tweakuri la xp? Ce crezi ca ii mai poti face din ce nu s-a facut? E un OS mort. Intri aiurea in defensiva in loc sa te retragi din cacatul asta penibil. Tu te bazai ca vii cu xp si programele alea preinstalate si ca primesti atentie de la useri. Teapa. Ideea e de toata jena si tu raspunzi in defensiva pentru ca in afara de preinstall nu ai nimic special.
  11. Proiect amplu? E o imagine de windows xp cu niste softuri preinstalate. Ce e asa amplu?
  12. De bun simt e sa iti spun ca ideea e penibila. Si mai penibil ar fi sa apara ca fiind release RST. Penibil, lame, varza, hilar. Pune lista cu tweakurile OS-ului pe care le vei face. Cu asta trebuia sa incepi, nu cu winamp, ym, si flashplayer.
  13. Repet: nu il modifici. Ca sa il modifici trebuie sa ii faci niste tweak-uri ca sa mearga mai bine pe parte de network, sa se miste mai rapid sa bla bla bla si blah blah blah. Tu doar instalezi programe si ii faci o imagine dupa. Doamne, simt ca m-am intors in timp cu 10 ani
  14. Baiatu' asta a spus tot ce trebuie in doua randuri. RSTCore e doar un xp. Tu nu modifici nimic la el efectiv. E lame. Foarte lame.
×
×
  • Create New...