Jump to content

magnum

Members
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by magnum

  1. Dude. De ce cacat nu vrei sa intelegi o chestie. Toti am evoluat si tu ai ramas fixat pe un cacat antic. Daca ziceai linux in loc de windows era altceva, dar imagine de windows cu programe preinstalate? Si cand a facut-o begood tot un rahat era, doar ca atunci era un cacat batran, iar acum e un cacat de dinozaur.
  2. 1. Tu ti-ai batut joc de tine. 2. Topicul nu l-am inchis eu ca nu sunt mod sau admin. 3. Topicul e deschis din nou.
  3. Cum adica din cauza mea? Din cauza ca xp vrei sa zici.
  4. Frate scuze. Sunt beat. Am zis ca sa fac putina caterinca. Nu trebuia sa te enervezi asa. Inca o data, imi cer scuze. Sper ca nu ai luat-o prea in serios.
  5. Adauga si manelele tale preferate acolo. Pune si niste dedicatii pentru hackeri fara numar. Tza!
  6. Nu coaie, nu e bine. Pentru ca e acelasi cacat. Tu nu stii sa faci nimic. Doar o imagine de windows cu programe preinstalate.
  7. Am avut ceva de spus. Esti... xp
  8. Poti evita sa raspunzi la atacuri dar concluzia finala e asta: 1. IMAGINARY face o imagine la un windows xp cu niste programe instalate pe el 2. IMAGINARY distribuie imaginea de windows sub numele de proiect rst 3. IMAGINARY spera sa primeasca aprecieri pentru ca a facut ceva ce stie sa faca si maica-mea 4. IMAGINARY se va lauda la prieteni ca a facut ceva ce a facut si begood in urma cu 'nspe mii de ani.
  9. Iti zic exact cum as fi reactionat. I-as fi zis ca ideea e un jeg. Acelasi lucru ti-l zic si tie. Din nou plangi ca o domnisorica si o arunci pe aia cu begood ca si defensiva. Aici e vorba ca tu vrei sa aduci rahatul ala preinstalat si POATE alti useri or sa ii faca tweakuri. La xp. tweakuri. La xp. Vrei sa iti mai repet?
  10. Frate. Tweakuri la xp? Ce crezi ca ii mai poti face din ce nu s-a facut? E un OS mort. Intri aiurea in defensiva in loc sa te retragi din cacatul asta penibil. Tu te bazai ca vii cu xp si programele alea preinstalate si ca primesti atentie de la useri. Teapa. Ideea e de toata jena si tu raspunzi in defensiva pentru ca in afara de preinstall nu ai nimic special.
  11. Proiect amplu? E o imagine de windows xp cu niste softuri preinstalate. Ce e asa amplu?
  12. De bun simt e sa iti spun ca ideea e penibila. Si mai penibil ar fi sa apara ca fiind release RST. Penibil, lame, varza, hilar. Pune lista cu tweakurile OS-ului pe care le vei face. Cu asta trebuia sa incepi, nu cu winamp, ym, si flashplayer.
  13. Repet: nu il modifici. Ca sa il modifici trebuie sa ii faci niste tweak-uri ca sa mearga mai bine pe parte de network, sa se miste mai rapid sa bla bla bla si blah blah blah. Tu doar instalezi programe si ii faci o imagine dupa. Doamne, simt ca m-am intors in timp cu 10 ani
  14. Baiatu' asta a spus tot ce trebuie in doua randuri. RSTCore e doar un xp. Tu nu modifici nimic la el efectiv. E lame. Foarte lame.
  15. Hai ca sa lamurim problema de la bun inceput si sa nu o lungim cu discutiile. Parerea mea e asta: daca nu faci cumva ca OS-ul sa fie mai bun prin versiunea distribuita de tine, e inutil sa il promovezi ca release. Suntem in 2014. Lumea e in stare sa dea install si singura la softuri. De ce ti-ai instala pe OS-ul bun chestiile astea mai sensibile, nu stiu, mi se pare periculos. In schimb, pe OS-ul asta, iti permiti sa mai risiti. Pai si care e diferenta intre OS-ul bun si OS-ul asta? OS-ul de la tine de ce "nu e bun"? Care e diferenta intre a sta sa imi instalez singur un windows normal si a instala os-ul distribuit de tine? Nu tot pe aceeasi masina le-as instala pe oricare dintre ele? Nu tot atat dureaza? Mie mi se pare mai periculos sa instalez OS-ul dat de tine, decat versiunea mea de xp sau de win7 la care am licente si sunt originale. De ce sa fac asta cand pot sa instalez eu OS-ul meu, fie ca e xp, 7 sau 8, bag in el programele de care am nevoie, iar apoi fac o imagine pe care o salvez pe un stick sau pe un dvd. E de 1000 de ori mai bine. Plm, repet, suntem in 2014. Intr-o ora am de 5 ori mai multe softuri instalate pe pc decat ofera OS-ul tau, asta incluzand si instalarea OS-ului in cele 60 de minute.
  16. La vremea aia Windows XP nu era echivalentul Windows 98 asa cum este acum. Cum spuneau si baietii de pe chat mai devreme, o chestie ca RSTCore e foarte lame in zilele noastre. Eu as completa si cu 'inutil'. Nu are legatura cu versiunea de OS, cat cu ideea in sine. Nu a zis nimeni ca vrei sa infectezi pe cineva, dar nici un user cu experienta nu ar instala asa ceva pe pc-ul propriu, iar in mediu virtual nu vad de ce ar instala cineva ceva atat de inutil. Depinde ce target de varsta ai. Daca e intre 5 ani si 15 ani e o idee relativ buna (pentru ca are instalate mIRC, winamp si YM by default ), dar in rest e mega fail. Intr-o ora de la instalarea unui XP curat poate avea oricine toate programele astea instalate individual. Mai bine faci o arhiva cu ele si gata.
  17. De ce ai face asa ceva? Majoritatea aplicatiilor spuse de tine sunt deja instalate pe pc-urile multora dintre noi, 40% din ele nu au legatura cu securitatea, 99% din cei care ar instala acest OS modat nu vor folosi niciodata mai mult de 2% din ce le dai preinstalat, iar xp sucks big time. Sfatul de $1.000.000 in securitate e sa nu instalati distribuitii de windows modate, pe care sa le descarcati de pe un forum de hacking.
  18. magnum

    Fun stuff

    http://www.youtube.com/watch?v=7OkESh5IQM8
  19. Ce iti trebuie pentru a deschide un studio videochat?
  20. Administratorul serialepenet.ro nu e onliner. E un futut in cur de toata jena care face bani din materiale piratate. Onlinerii creeaza ceva, cacatii astia doar fura. Mai are rost sa zic ca majoritatea serialelor sunt ciordite de pe vplay? Adica hotul ii fura pe hoti? Las-o in cacat ca a downloada un film de pe vplay si a ii da upload pe alt domeniu nu inseamna creativitate oricum ai da-o.
  21. Teoretic (si practic) mai multi boti = ddos. Unul singur e dos. Udp e doar un protocol ca si tcp. Ce vrei tu mai exact?
×
×
  • Create New...