Jump to content

YloveeeK

Active Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by YloveeeK

  1. Salut, cam scurta descrierea, ce te aduce pe acest forum ?
  2. https://steamdb.info/calculator/76561197960866309/ id 6 digits , contul se vinde cu 15 euro. https://steamdb.info/calculator/76561198138802929/ 74 games contul se vinde pe 15 euro. Plata accept prin PP sau cartele reincarcabile telekom.
  3. Felicitari pentru munca depusa
  4. YloveeeK

    Hank

    Salut si bun venit!
  5. Bine ai venit !
  6. Asta am facut, una am de la directoarea scolii unde am facut scoala.. am chiar si una de la politie , si de la 3/4 prieteni/vecini Multumesc @Eddie91
  7. YloveeeK

    Salut!

    Salut si bine ai venit , Treci si pe la regulament sa nu faci greseli, acest forum parerea mea , o sa te invete multe.
  8. Salut si ma scuzati daca postez sau cer cv gresit ! Deci am o problema, sunt arestat la domiciliu, pe data de 28 tre sa ma prezint la judecatorie, mi sa spus de avocat ca am nevoie de niste caracterizari , sa ma caracterizeze cineva.. sa strang mai multe caracterizari, BUN, dar intrebarea mea este : Cei ce imi fac caracterizarile o sa trebuiasca sa vina si iei sau sa ii cheme la judecata? Si cam ce ar trebui scris intro caracterizare sa iasa .. bine.. ? Multumesc.
  9. Hai sa-ti dau si eu un sfat.. prietenesc.. pune mana daca stii cine e, ia legatura cu el si te intelegi cu el, nu te sfatuiesc sa dai pe mana la politie.. pentru ca eu sunt in arest la domiciliu, am stat doar o seara arestat si m-am inchinat.. nu e chiar asa de usor acolo.. si pentru un telefon.. mai ales ca omu are si suspendare, adica coada... cine stie cati anii face pt un amarat de telefon.. nu se merita, gandestete mai bine.. si mie mi sa furat pana acum 2 telefoane , amebele la betie, odata unu odata unu, am stiut cine mi le-a luat.. tovarasi aia care se dau prieteni adevarati, sincer iam dat o mama de bataie bine meritata ca mi-a furat telefonu, si tot acea persoana mi le-a furat a 2-a oara.. bine inteles a 2-a oara le-am batut..iam spus sa-l pastreze sanatos.. si sa nu mai dea ochii cu mine mai in ghilimele * pentru un telefon nu se merita sa faca puscarie * ... eu dabea astept sa scap de domiciliar.. si credema ca m-am schimbat complet.. nici celui mai mare dusman al meu nu ii doresc PUSCARIE!
  10. nu man, imi cer scuze
  11. Hai sa ma prezint si eu.. stau de cv timp pe RST, doar citesc.. imi cer scuze ca nu m-am prezentat cand mam inregistrat, hai sa trecem la treaba . Ma numesc Ionut Am 19 ani (11.06.1995) Cunostinte.. cate putin din ce-i mai important Hobi-uri : niciunu ( acu puteti sa incepeti sa ma criticati )
  12. incearca sa-i dai resetare prin itunes
  13. sunt destul de serios, e luat pe bune.. adevaru ca mau picat de 3 ori dar le-am luat pana la urma....
  14. 250 scoala ... orele 35
  15. Salut doresc si eu un cont filelist daca se poate, Multumesc.
  16. Inca sunt multi care stau pe xat.com iti spun eu.. si multi produc banii din chaturile alea.
  17. sincer ? pe xat nu mai stau de aproximativ 1 an daca am pus o intrebare am puso sa stiu si eu ce e pana la urma. nu erai obligat/a sa raspunzi
  18. Salut, am si eu o intrebare, am luat permisul in Cipru si sunt curios daca , cand ajung acasa in romania il pot schimba in cel de romania ? stiti cv?
  19. Ce te agiti asa ma? daca intradevar e TinKode ce-l de mai sus, mai bine vorbeste cu el sa te invete sa traiesti te agiti prea rau frate, eu il respect pt tot ce a facut:)
  20. atunci e clar ca, cei ce a negociat cu iei au fost mana in mana. a dat accept primi ca altfel nu-mi dau seama
×
×
  • Create New...