Jump to content

Sphere

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

About Sphere

  • Birthday 01/21/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sphere's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

  1. Dar tu C# de fapt ce oferi de il tot intrebai ?
  2. Nu inteleg reactiile astea, mai ales din partea unui moderator. Daca nu te intereseaza oferta omului nu te bagi si iti vezi de chestiile tale banoase. Daca vrei sa moderezi, cred ca termenul se refera la alta atitudine si abordare. Dar asa suntem noi, daca ridica unu capota pe marginea strazii in 10 minute beneficiaza de 30 de pareri si toate de experti. Daca nu vrea nimeni acel troc foarte bine. Nu se baga si gata. Dar nuu, stai asa, ca noi trebuie sa si injuram, ce farmec ar avea fara doza de marlanie aferenta romanismului modern. Sincer, am crezut ca am intrat din greseala pe manele.ro, daca o exista asa ceva. Daca esti bun intr-un domeniu nu o vei dovedi injurand. Si postez asta pentru ca in tara asta toti tac din gura si accepta orice cacat. Da-mi ban daca am gresit si vei dormi linistit, multumit si implinit. Oricum toti ceilalti nu te vor judeca si viata isi va continua mersul la fel de ignorant.
  3. Spatiul si timpul sunt relative. Poate omul cauta un exploit pentru versiunea aceea )) Desi milw0rm nu mai exista
  4. Nu are ma nimeni nimic cu politia dar cand vezi cu cata disperare vor tot felul de noi atributii si finantari intr-o tara in care oameni sunt omorati pe strada de caini maidanezi atunci parca ridici o spranceana la lista lor de prioritati. Eu ii doresc generalului ala retard de la SRI care vorbea despre regulile de circulatie pe autostrada virtuala sa nu i se intample lu nevasta-sa sau fi-sa vreo talharie sau viol ca poate ar realiza si el cam cum sunt compuse prioritatile intr-o tara in care, dupa ce au protejat securitatea economica pana nu mai exista economia au trecut la cea cibernetica. Saracia s-ar putea sa vreeze virusi mai distructivi decat aia informatici. Si nu mi s-a parut prin decembrie 89 ca securitatea ar fi fost vreo viteaza.
  5. Le justifica un mare raport in care vor cere fonduri pentru a se pune la punct. Vor face ceva shopping, vor largi schema de personal cu inca 10 inapti recomandati de familie si talentul lor, vor aparea un post doua de sefi de departamente care vor merge pe la toata conferintele sa se laude ca Politia Romana a adoptat masuri institutionale pentru ridicarea nivelului si capacitatii de reactie la noi amenintari din spatiul virtual. Si toate astea din banii recuperati la bugetul de stat din combaterea gruparilor extrem de periculoase gen Anonymous care-i deranjeaza pe hackerii adevarati gen Sebi sau ala de era ministru comunicatiilor pe vremea cu scandalul licentelor microsoft. Daca Anonymous ar sponsoriza campania electorala sa moara ma-sa lu IGP de n-ar fi primu care ar semna un megacontract de testare a securitatii tuturor site-urilor.
  6. Pai cum draq sa fie ma constitutionala, inchipuiti-va si voi. Toti barmanii sau chelnerii pe la cafenele sa-ti copieze datele de pe buletin daca vrei WIFI. Pai Politia se lauda ca vrea sa combata fraudele si tocmai le da un nou avant. Nici nu au fost multe cazuri de furt de identitate in Romania pana acum, trebuia sa le mai stimulam putin. Iar aia cu prepay-urile hai coae voi vorbiti serios ? Adica eu care vreau sa fac ceva nasol chiar cred ei ca nu gasesc o cartela pe nume naspa ? O sa apara un nou comert, parca si vad pe OLX "vand cartele pe nume naspa", "cartele pe numele strabunicii". Ce exemple idioate dau cu atentatul din Bulgaria. De-aia ar fi renuntat jihadistii daca bulgarii nu aveau prepay-uri. Ba ma lasi. Arestati-i in pm pe aia de au fraudat statul de nu mai are tara asta NIMIC (pentru cine nu intelege conceptul, sa priveasca intr-un buzunar gol cateva minute). Si cand terminati cu aia votez eu pentru legile Big Sister. Pana atunci, am tot dreptul sa traiesc discret ca sa nu ma puteti voi pradui. De-aia.
  7. Acum doua zile nu stiai ce e un backdoor si intrebai daca te-a virusat shell-ul php iar acum stii si cum se scoate. Nu-i asa ca esti dubios ? P.S. DUBIÓS adj. 1. v. nesigur. 2. v. suspect. 3. echivoc, îndoielnic, necurat, suspect
×
×
  • Create New...