Jump to content

iLuminat

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by iLuminat

  1. Am incercat si cu proxy din SUA , numai ca toate site-urile pe care le am in browser sunt redirectionate pe un site rusesc. O sa mai incerc..
  2. Cu VPN-u nu imi deschide google-u sau alte site-uri , mai exact nu se incarca pagina , am incercat si cu un id proxy din US numai ca ma trimite pe o pagina ruseasca .
  3. Am incercat si metoda asta insa nu mai functioneaza , imi spune ca oferta este valabila doar pentru cei din Statele Unite. P.S : Poate mai stiti si alte metode.
  4. Dupa ce dau conectare cu gmail-u si dau Create your website , imi apare o mica eroare cum ca oferta poate fi folosita doar de cei din Statele Unite . http://i.imgur.com/qsxzyhC.png
  5. Un tutorial depsre cum sa-ti iei domeniu .com , .net .eu gratuit Thx !
  6. Ce imi recomandati pentru a dobori on site usor ? Si cum as putea pune un index hack-uit ? Daca am postat gresit puteti muta postul . Multumesc
  7. De ce doreste domeniu?: Lucrez de ceva timp la phpBB3 si vreau sa me extind NS (Nameserver): ns1.hostinger.ro 31.170.163.241 ns2.hostinger.ro 31.220.23.1 ns3.hostinger.ro 173.192.183.247 ns4.hostinger.ro 31.170.164.249 Nume domeniu: ClickDown.com:
  8. Am crezut ca poate crypta si fisiere .txt , insa nu merge.
  9. De exemplu la comanda cum fac sa se repete de fiecare data cand se deschide pc-ul ?
  10. Mai stiti / aveti si altele , cu .bat ?
  11. De schimbat ip-u se schimba, dar imi merge foarte greu , nici nu se deschide google .
  12. Banuiesc ca aceste scripturi se salveaza in notepad , la final cu . bat ?
×
×
  • Create New...