Jump to content

Begedeu

Active Members
  • Posts

    247
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Begedeu

  1. Eu am nevoie doar pentru contul de advertising. Deci daca doriti sa share-uim un cont, este ok si asa, eu nu am treaba cu grupuri, like-uri si din astea.
  2. Cumpar si eu conturi de facebook daca are cineva de vanzare. De 4-5 am nevoie.
  3. Salutare, am nevoie pentru optimizarea unui landing page pentru mobil, imagini, aranjare in pagina etc. E munca de circa 30 de minute, astept pm.
  4. Am vandut-o pana la urma cu 177e, am uitat sa dau update in topic. Mersi de oferte totusi, se poate inchide topicul.
  5. Romani In mare parte fete.
  6. 200euro pret fix. Link in pm daca doresti.
  7. Update! Pagina are acum 50,5k like-uri.
  8. Salutare, am un landing page pe care utilizatorul completeaza datele sale, nume, adresa, strada etc. As vrea ca aceste date sa mi apara intr-un fisier site.com/comenzi.php intr-un fel de tabel, lista. E o treaba extrem de simpla, intrucat am deja fisierele, tabelul sql si ce mai trebuie, deoarece functiile au fost deja facute pe design-ul vechi, insa acum cu schimbarea design-ului, trebuie aduse cateva modificari. Astept un PM cu o adresa de Facebook, Skype ceva sa discutam.
  9. Vand pagina facebook cu impact mare cu 47k like-uri, nisa divertisment. Numele paginii nu se mai poate schimba, dar impactul este mare. Tin sa precizez ca nu de mult timp am inceput sa postez asa des pe pagina, inainte se posta odata la 2-3 zile. https://imgur.com/a/k6Y8jQ3 statisticile + faptul ca 71% sunt femei. Astept oferte in privat, iar modalitatile de plata sunt: paypal, transfer bancar, bitcoin, westerun union.
  10. Doresc sa cumpar un cont adsense, vechi si verificat. Platesc de preferat bancar.
  11. Daca vinde cineva, verificate cu nr de tel, doresc si eu sa cumpar.
  12. Buna ziua, am nevoie de un programator sau pe cineva cu minime cunostinte in domeniu sa-mi realizeze un landing page. Va dau eu modelul exact, va arat si diverse exemple, nu e mult de munca si e un task relativ usor. Astept PM si va ofer mai multe detalii.
  13. Nisa este matrimoniale. Doresc sa vand o pagina de facebook de matrimoniale (dating) care merge foarte bine cu ofertele de pe tubeadvertising. Nu prea m-am ocupat asa de bine zilele astea de pagina, insa poate atinge un impact bun. Se poate observa ca in cazul in care de pagina se ocupa cineva, poate creste bine (procentajul arata o scadere cu peste 50% fata de ce am avut mereu saptamana asta). In momentul de fata, pagina are 24320 like-uri si este in continua crestere. Modalitatile de plata pe care le accept: paypal, transfer bancar sau criptomonede. Astept o oferta pentru pagina si voi da PM cu pagina celor care imi vor cere acest lucru.
  14. Salutare, vand doua pagini Facebook, nisa matrimoniale, 33k like-uri respectiv 20k like-uri, le dau doar la pachet. Discutam pretul in privat! Multumesc, o zi buna.
  15. Dovezi de plata actualizate https://neoskip.com/pages/payment-proofs Va asteptam sa colaboram!
  16. Am actualizat lista cu oferte, de pe urma careia puteti castiga bani in plus! https://neoskip.com/blog/2-offers-bonuses
  17. Update: Rate marite inca odata + oferte speciale pentru cei cu site-uri cu trafic mare.
  18. Update: Pentru cei care pot trimite trafic real constant, putem vorbi si facem 50/50 - 40 / 60 in favoarea voastra din banii generati de Adsense. Plata la sfarsitul lunii, deoarece sumele sunt mult mai mari.
  19. Salutare, doresc sa cumpar un fel de banner pe site-uri adult cu trafic de peste 2k useri pe zi, nu incurca cu nimic si nu influenteaza viteza de incarcare a paginii. PM pentru mai multe detalii.
  20. @em20346 Mersi frumos, scriptul e de pe codecanyon, licentiat.
  21. Am adaugat si plata in Bitcoin, minimul e 50 de euro, cand vom avea mai multi useri care doresc BTC se va micsora considerabil!
  22. Suntem la membrul cu numarul 75! Urmatorii membri pana la 100 vor avea un Sign Up Bonus de 1,5 € in loc de 0,5 €.
  23. UP! Oferta pana pe data de 15.11.2018 Fiecare user care aduce un refferal activ, care sa inregistreze minim 500 vizite (click-uri valide pe butonul "Skip") primeste un bonus in balanta in valoare de 2€. + 20 % lifetime.
  24. Neoskip.com este un site de scurtare a url-urilor, ca mai apoi sa le promovati si sa castigati de pe urma lor. Cu toate ca momentan suntem la inceput, urmeaza sa oferim rate de peste 2 euro pentru cei cu mult trafic din RO + un bonus de 0,50 euro pentru fiecare nou inregistrat. De pe urma refferarilor puteti castiga 20% pe viata, iar minim de withdraw va fi mutat in curand la 3$, in prezent fiind 5$. Momentan singura metoda de plata este Paypal, urmeaza sa fie adaugate Transferul Bancar, Payoneer si Webmoney. Pentru cei cu site de filme / seriale / desene etc care sunt dispusi sa tina player fake avem o oferta foarte buna, din care puteti castiga foarte multi bani, depinzand si de traficul pe care il aveti. (Pentru oferta asta va trebui sa ma contactati prin PM si o sa va ofer mai multe detalii). P.S Site-ul este al meu si al unui prieten, sunt raspunzator de toate problemele pe care le aveti. Astept PM sau reply in topic cu intrebari, sugestii si alte curiozitati. Site: https://neoskip.com/
  25. S-a vandut de mult timp, in prezent mai am un site de vanzare, pentru detalii astept PM.
×
×
  • Create New...