Jump to content

morfam

Members
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

About morfam

  • Birthday 03/21/1986

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

morfam's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu stiu de ce nu iti pot da PM dar uite aici. Si iti iei tu singur ce iti convine. https://buyaccs.com/en/ Este de incredere situl. Eu am cumparat o gramada de pe el pana acum. Mai gasesti si porcari prin conturi dar la un procent acceptabil. Daca nu iti convin poti face si refund. Poti plati si prin multe metode. Nu fac reclama la stie si nu am nici o legatura cu ei doar ca de acolo mi-am facut treaba pana acum cu ce conturi am avut nevoie.
  2. Nu inteleg de ce sa se mai chinuie sa ia de acolo din tomberon sau nu cand ti-am dat o configuratie PC FULL functionala si noua. Cu o mica diferenta de bani sau chiar cu nici una doar sa caute un pic de unde sa ia exact componentele puse de mine mai ieftin isi gaseste si o carcasa in bani pe care vrea el sa ii dea. Si aia e.
  3. Doar o parere fara nici o rautate. Da eu i-am recomandat un I3 Second GEN si pe site la astia la 999 iti da un CORE 2 DUO cu 2GB DDR2 (Cu vrajeala de licenta si cu garantia de 3 ani ia ochiu la Roman)
  4. Ia de aici : Imgur: The most awesome images on the Internet Poate fi si upgradat este si nou cu garantie la toate Carcasa faci rost P.S Daca cauti componentele prin alte parti (magazine de profil) mai poti ciuguli sa bagi si o prastie de carcasa acolo. IAUITE ITI DA SI MOUSE DE GAMING CICA CADO! LOL ACUM AM VAZUT
  5. Sau asa desktopul de la astia : http://www.pcmadd.com/sisteme-pc/top-gaming/core-i3-i5-i7/fujitsu-esprimo-p400-intel-core-i3-2100-3-10-ghz-video-intel-hd-graphics-2000-tower.html la care ai garantie macar de 12luni si de restu pana la 13 mil o placa video SH de pe OLX. Sau poti lua tot sitemul pe bucati ca poti lua ceva mai bine decat configuratia unitati date de mine si sa iti ramana mai mult cash pentru placa video!
  6. Exact cum ziceam ! Da exact aia de care zice TYJ.. eu am pierdut vreo 5$ la ei.
  7. Da am mai incercat unu fix ca asta .. si fix a disparut tot situl cand au ajuns la un trafic si bani in cont cat sa le ajunga de altu si ceva de buzunar. Diferenta era ca ala trebuia sa astepti 4 zile. Tot cu Last payments ... aceasi marie cu alta palarie. Plus : Creation Date: 24-feb-2015
  8. You are not one and the same like anyproxy.net?
×
×
  • Create New...