Jump to content

stefangan

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by stefangan

  1. Am colaborat si colaborez in continuare cu el, toti utilizatorii sunt reali si activi, plus ma ajuta mult ca livreaza 90% femei cum am solicitat. Recomand
  2. dupa trimiterea a aproximativ 200 mesaje contul va fi restrictionat din pacate ! personal folosesc FaceBook Blaster Pro 11, insa chiar si cu acesta ce ofera posibilitatea de a trimite aleator mesajul si intervalul de timp nu am reusit sa trimit mai mult de 500 mesaje de pe un cont !
  3. eram ironic, cand am multumit ca a specificat sursa, poate ca nu am drepturi pentru video,dar nu asta este problema eu am platit ca cineva sa-mi scrie articolul, am pierdut timpul sa pun clipul pe yt si vine unul si il copie ca asa vrea muschii lui nu ?
  4. @wirtz articolul FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA — Nationalisti.ro este copie fidela al unui articol publicat de mine cu o zi innainte FILMULETUL DIN RUSIA CARE A IMPRESIONAT O LUME INTREAGA | Bacau Stars ¨Apreciez ca ai specificat sursa¨pentru moment astept raspunsul tau innainte de a face alte demersuri ! later edit- pe adminul cyd.ro il cunosteti, mi-a copiat vreo 5 postari acea copiata si de amicul wirtz: Cealalta fata a Rusiei: filmuletul care a facut o lume intreaga sa planga! + cele din meniul articole similare.
  5. pare super aplicatia, dar nu am momentan bani in paypal sa cumpar abonament, poti sa imi dai unul si in cateva zile fac banii si iti platesc apoi ?
  6. As vrea intai sa testez un cod, ofer 5$ trimite-mi date de contact si metoda de plata !
×
×
  • Create New...