Jump to content

HellGuard

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About HellGuard

  • Birthday 04/03/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HellGuard's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Nu ai ce sa ataci,nu o sa iti afiseze nici o clasa de ip intern,reteaua mai mult ca sigur este partajata,deci nu ai pe cine sa ataci,
  2. Cumparati un AP TP Link care are optiunea de survey sa te poti conecta la alte wirelessuri la care le stii parola sau nu au parola,TP Link TL-WA5210G High Power Wireless Outdoor CPE Access Point price, review and buy in UAE, Dubai, Abu Dhabi | Souq.com il gasesti undeva la 200 de lei la noi,are poe injector il bagi in laptop/pc si o sa gasesti ssid-uri la 2 3 km distanta.sau ceva router ce suporta cartela 3G.
  3. am vazut tot felul de aberatii cu db s.a.m.d,dbi=puterea semnalului,nu ca ar face zgomot antena,cu cat mai multi dbi cu atat semnalul este mai puternic atat pentru recieve (survey) cat si in cazul in care vrei sa emiti. Niste antene bune pentru survey de retea sunt cele de la tplink "TL-WA5210G" in cazul in care stai undeva mai departe de oras,dar recomand si chinezariile celor de la netis (mondoplast) cautati WF2503.
  4. Spune modelul DVR-ului si iti pot spune eu ce soft sa folosesti,daca nu se gaseste le poti vedea pe browser accesandu-le cu ip-ul extern,in principiu trebuiesc facute setarile din router/switch in asa fel incat sa arunce camerele si pe extern,vezi in setarile lui daca ai optiunea de port fowarding si virtual server.Acolo o sa adaugi un ip de retea locala care este setat si pe DVR in mod normal portul este 80.
  5. da.

    50 de centi paypal

  6. Imi poti trimete si mie o invitatie?

  7. Eu nu inteleg o chestie,asta ce pula mea face cu rufele pana la toamna,le lasa sa se imputa in casa?
  8. Mor de ciuda si alta nu,iti trimet 2 lei prin posta?
  9. Breee vreau si eu invite,da va prins febra cu paypal pe toti acu?
  10. Stiu ca e extrem de mic dar nu am nici un leu in paypal...si la trade de aia 50 de centi habar nu am ce as putea sa iti ofer.

  11. nu am cartela. am abonament.

    deci paypal only sau oferi ceva la trade

  12. Scenefz are singup free pana pe 6 februarie
  13. Omule,doar prin paypall faci tranzactia cu invitatiile?

    Nu vrei 1 euro pe cosmote?

    Numai am nici un dolar pe paypall si de asta ziceam.

×
×
  • Create New...