Jump to content

gadgetsuper

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gadgetsuper

  1. Se poate sa imi spuna si mie un admin , ce reguli am incalcat ca sa mi se stearga titlul ? ''e'' ala e sec , daca le moderati ,macar adaptati-le astfel incat ideea sa ramana dar o ''cenzurati '' oricum in cazul asa nu era de cenzurat , scria ca vreau colaborare monetizare adsense . Multumesc !
  2. A fost odata ... dar nu mai merge.. oricum era foarte tare metoda . Puteai sa faci cu vcc (asta pt cei care intrebau daca iti retrage bani de pe card dupa un an ).
  3. Salutare , Am o pagina de facebook pe divertisment ( bancuri , funny ) cu 140.000 de aprecieri din care 110.000 romani si 30.000 straini (activa nu moarta si ingropata) cu un reach de 28.000 in crestere , plus inca alte 5 pagini intre 5.000-30.000 likeuri . Ideea este ca nu am timp (de postari se ocupa un copil care o face din pasiune deci cost 0 ) si nici cont de adsense (sau alta varianta de monetizare ) asa ca am nevoie de cineva care are cont de adsense si un site unde sa afisam reclamele . Daca este cineva interesat imi poate scrie aici sau PM , eu sunt deschis oricarei colaborari reciproc avantajoasa .
  4. 50 centi pentru o mie de vizitatori . Iti pot aduce cati vrei , fiecare sta pe site intre 35-50 secunde si viziteaza 2-3 pagini din site . Pot pune sa iti apara in analitics orice referal ( cu exceptia google ).
  5. Nu uita ca si tu ai avut candva putine posturi . Cu totii trebuie sa avem un inceput iar ala nu poate fi decat de la 0 . Hai sa nu mai fim rai si sa catalogam toti romanii ca fiind hoti . O zi buna !
  6. Iti pot aduce eu , ii pot pune sa iti dea si click pe reclame si sa vina din ce surse vrei . Pot aduce 100.000 pe zi sau si mai mult doar sa iti tina serverul
  7. Trebuie sa pui adresa de SUA . Incearca cu un proxy ca sa ai si ip , asa nu o sa iti suspende campania . Si ai grija la suma de pornire ,daca e prea mare iti suspenda contul pentru biling adress.
×
×
  • Create New...