Jump to content

mavu

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mavu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. foarte frumos exprimat. puzderia de tehnologii existente te poate bulversa incat sa incerci sa inveti cate putin din toate si pana la urma nu stii nimic cu adevarat bine
  2. mavu

    Cruxe

    bun venit tinere!
  3. mavu

    mavu

    in caz ca nu ma gasesti online, imi trimiti un mail.
  4. Dar Google Chrome? Imi place pentru ca e simplist si foarte rapid, nu mananca prea multe resurse. Cu toate ca e inca in stadiu de dezvoltare e foarte stabil.
  5. Folosesc Fedora 9 pentru bash scripting si programare C sub Linux in bootare duala cu Windows (inca nu ma pot debarasa de jocuri). Dupa 2 min de la un ecran albastru si un restart (datorat inca unor cauze necunoscute) ma gandesc ca "asta nu s-ar fi intamplat daca bootam in linux".
  6. Parerea mea este ca incepatorii ar trebui sa deprinda mai intai "tainele" algoritmilor, a tipurilor de date pentru a-si pune bazele programarii si mai apoi sa treaca la programarea propriu-zisa. Altfel cred ca de nenumarate ori vor fi pusi in situatia de a programa orbeste; si aici ma refer la includerea in program a unor variabile si instructiuni cu caracter redundant, vor mari complexitatea algoritmilor si implicit timpul de rulare al programelor, isi vor ingreuna si complica munca inutil. ("De ce simplu, daca se poate complicat?")
  7. mavu

    mavu

    Salut, Ma numesc Lucian, am 22 de ani, sunt un student confuz (2 ani la automatica, acum student la informatica) cu pasiuni pentru programare (c/c++), retele de calculatoare, Linux. M-am inscris aici pentru a capata mai multe cunostiinte; daca imi e in masura sa vad ajut o sa o fac cu placere. Pace!
×
×
  • Create New...