Jump to content

nono44

Members
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

About nono44

  • Birthday 09/13/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nono44's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Sincer nu ma intereseaza ca ma duc la "bulau"daca e cineva dispus sa ma invete sau sa ma ajute ii multumesc din suflet stiu ca sunt destui baietii cu orgoliu mare care daca au timp m-ar ajuta si pe mine un pm cine vrea sa ma ajute sa invat sa fac nu ma intereseaza consentintele.
  2. Scuza-ma daca te-am deranjat cu ceva , dar sunt dispus sa invat , dar sincer nu prea inteleg nimic de pe aici , si ma gandeam ca ma poate ajuta si pe mine cu ceva totusi interesul meu asta e sa ma ajut singur , daca e cineva dispus sa ma invete si pe mine sunt dornic , am tot cautat dar nimic util.
  3. Salut , am vazut ca sunt niste boti pe steam care iti dau niste link-uri care daca dai click pe ele gen iti fura itm cont steam nu prea am inteles calumea ma poate ajuta cineva sa fac ceva asemanator , sau macar un rat sau un stealer sau un keylogger care pot lua mail / sau contul steam , sau un stealer care cand il dau la victima sa dea accept la trade offer sau nu stiu ..
  4. Salut , mi-a zis cineva sa-ti dau pm pentru un udp.pl pentru root , multumesc =)

  5. Presupun ca daca nimeni l-a trecut prin viruscan atunci sunt putine anti virusuri care-l decteaza,daca ai reusit sa "furi"ceva cu el sa ma anunti si pe mine , mersi anticipat
  6. Am inteles , scuza-ma pentru exprimare totusi m-am referit daca e rat ,acum am inteles care-i "smecheria"pare interesant am creat un fisier exe o sa il imprastii pe net imediat , revin cu edit in 2 H sa vad daca am reusit ceva.
  7. Nu te agita asa ca pestele pe uscat ca nu e frumos , ma intereseaza daca pot sa aflu de la mail datele , am creeat un fisier exe , unde vad logo am intrat pe stealer panel dar nu prea inteleg , dupa ce dau exe acela cuiva ma uit in logo dupa ce ma loghez cu admin admin si primesc automat?
  8. Am o intrebare .. deci il creez gen il dau la victima si astept si daca el se logheaza pe mail aflu id si parola ?
  9. Poti sa faci ceva in genul asta sa afle parola de la steam .. poate iti pot da ceva banii nu am foarte multi , si presupun ca nici tu n-ai nevoie..dar totusi
  10. Am o intrebare , parola si id de la steam sau de la mail o ia ?
×
×
  • Create New...