Jump to content

amirstrungaru

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About amirstrungaru

  • Birthday 02/09/1989

Converted

  • Biography
    Blackhat, Whitehat, Greyhat, SEO!
  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    SEO, $,
  • Occupation
    Manager departament SEO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

amirstrungaru's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Primul semn de penalizare este cand cauti brand-ul pe google si nu apare homepage-ul primul.
  2. Nu este de ajuns sa cresti pe cuvinte cu competitie cat de cat. Este important traficul direct, dar este important si ce face in site, in urma acestui trafic ar trebui sa ai si cautari in google , semnale sociale, link-uri , etc.
  3. Poti folosi ca sa manipulezi sugeratele, pentru un site care nu te doare daca pica. In rest nu recomand sa faci lucrul asta cu proxiuri
  4. Mai ai nevoie de program care sa treaca de captcha (Capcha Breaker, Captcha Sniper + credite la Death by captcha, decaptcher, etc) Proxiuri dedicate sau semidedicate Soft cu care sa iti construiesti liste de url-uri (ex: scrapebox) Soft care sa iti genereze articole ( ex: Content Machine) Deasemenea indexerul de la gsa este destul de slab si dureaza foarte mult Depinde foarte mult si ce vrei sa faci, din punctul meu de vedere GSA-ul nu mai este bun decat pentru spam (rankat videouri youtube, sau link-uri de tier 2-3)
  5. pe scurt: Link-uri pe homepage de pe site-uri cu autoritate din nisa ta = pagina 1 detaliat: Ai nevoie de un intreg cotail, la partea de link-uri ai avea nevoie de : -Link-uri cat mai relevante, pe site-uri cu autoritate cat mai mare si cat mai aproape de homepage, si sa eviti link-urile sitewide. - Mare atentie la ancore, este primul lucru prin care google isi da seama ca faci SEO - Diversitate la maxim (fara tipare): sa nu faci doar link-uri dofollow, sa nu pui link-uri doar pe homepage, sa ai link-uri din tot felul de siteuri (video sharing, image sharing, web 2.0, comm, profile, bloguri, etc)
  6. Daca ai ctr-ul din search bun, oamenii stau pe site si chiar revin, adaugi content in continuare si mai faci si link-uri ar trebuie sa cresti constant
  7. Salut, nu mai poti manipula serp-ul cu 301 R ca inainte, acum merge mai mult folosit pentru rebranding(vrei sa schimbi numele la site) , in caz de penalizare (redirect catre subdomeniu sau redirect catre domeniu nou, dar exista riscul sa transmiti penalizarea) In caz ca vrei totusi sa incerci, cauta un domeniu expirat pe aceeasi nisa cu ce vrei sa rankezi, si da-i redirect. Iti va da un boost. Daca domeniul expirat are concentratie prea mare de ancore exacte, iti sugerez sa ii faci niste link-uri automate cu ancore diverse inainte sa ii dai redirect, pentru ca prin 301R se transmite si din procentul de ancore si daca nu esti atent poti fi lovit de Pinguin (update-ul care te penalizeaza pentru link-uri)
×
×
  • Create New...