Jump to content

kMz

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

About kMz

  • Birthday 07/15/1999

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kMz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputation

  1. kMz

    problema site db

    aceasta problema de la ce poate veni? Precizez ca nu am vazut unde sa bag parola de la userul de la baza de date
  2. kMz

    problema site db

    am bagat o baza de date la mine pe webhost(site) si nu imi arata cea ce are ce are siteul de pe care am luat baza de date... imi poate explica cineva dece?
  3. E din nou UP! duceti-va la viata voastra virtuala
  4. Multumesc de primire. 1. Am zis ca poate se trezeste unu si intreaba ce beau si am zis sa fiu primul care rapunde. Bine te-am gasit man. Mersi. Oke, sper sa nu intru in majoritate. Multumesc de botez..
  5. parca era ceva video blaster, spin blaster, spin video blaster, incearca cuvintele astea pe google si vezi ce da, era un program care iti ura singur videoruile
  6. Nu, nu sunt cocorst, nu cred ca as muri pentru 1eur. Stai linistit nu am zis ca fac cel mai tare antivirus in saptamanile urmatoare daca ma mult la mate info. Multumesc. cine este acest Aerosol? ce a facut de e asa bine placut de toata lumea? Respect kMz!
  7. nu cred ca pot sa spui din prima "-Gata, maine bag 5k euro intr-o investie pe internet, dar spune-mi cat scot!" eu cred ca tine foarte mult de noroc, poti sa bagi cati bani vrei intro nisa/micronisa care nu produce. foarte bine e sa studiezi sa vezi ce se cere si ce se vinde. Nu cred ca poti sa spui o suma fixa pe care ai putea s-o castigi in urma investitiei tale de 1k eur. Respect kMz
  8. multumesc, chiar sper sa fie si sa ne intelegem cat mai bine...
  9. Salut tuturor, numele meu real este Roby, iar porecla dupa care ma striga familia,rudele etc este Coco. M-am inregistrat si eu pe forumul asta minunat pentru a invata unele chesti, pentru a cere ajutor unde nu stiu, pentru a ajuta pe cine pot si cu ce pot. Am 15 ani, sunt in clasa a 9a (clasa a 2a, de stiinte ale naturii,), vreau sa ma mut pe semestrul 2 la mate info, deoarece se face mai multa programare. Hobyuri: sincer nu prea stiu ce sa scriu aici, imi place sa-mi petrec timpul pe diferite forumuri, sa fac diferite aplicatii in VB.net, si mai imi place cat de cat sportul... Bauturile preferate: Apa plata/minerala, berea, visinata, sucurile naturale ( nu suport sucurile gen COCA COLA, Fanta, Sprite, 7UP) Astept intrebari de orice fel din parte dumneavoastra. Respect kMz.
×
×
  • Create New...