Jump to content

M4T3!

Active Members
  • Posts

    1064
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    14

Posts posted by M4T3!

  1. 27 minutes ago, Weas2 said:

    Este bine sa postati aceasta informatie aici, insa va recomand sa contactati direct clinica pentru a programa extragerea dispozitivului implementat. De asemenea, este important sa discutati cu medicul despre motivul implantului si sa clarificati orice nelamuriri. Daca doriti sa va intalniti cu alti oameni care sunt in zona, puteti mentiona asta in postare pentru a stabili comunicarea. Mult succes!😀

    Ala o fi mort demult, nu vezi ca nu mai raspunde? RIP 

    • Confused 1
    • Sad 1
  2. 2 hours ago, yoyois said:

    Oare i-a scos microcipul quantic sau l-au prins securistii CIA? 🤔

     

    //LE: Nevermind, cand si-a scos microcipul s-a trezit din Matrix. Mistery solved.

    pai azi are operatia

  3. 9 hours ago, 0xStrait said:

     

    Da am vazut ca se foloseste mult Instagram, TikTok (spre surprinderea mea), Facebook, Pinterest si Youtube, toate ADs platite. 

     

    Ideea e ca daca se trece de etapa gasirii produsului (prin researsh keywords, hashtag-uri, top trend platforme social media, etc.) si implementarii API-ului, totul devine foarte usor. Aici intervine reclama platita, am vazut ca preturile la YT sunt in jur de $0.20/view, cu o investitie de $200 se poate avea acces la 1000 oamenii cu un potential interes fata de produsul ales, din aia 1000 sa zicem ca 5% o sa cumpere produsul, aia ar însemna 50 persoane. Cred ca se poate face profit destul de bun. 

     

    Cu buget de reclame, vad usoara partea cu SEO, dar nu am mai facut asta, s-ar putea sa ma insel. Avem cunoscatori, @aelius ? 😂

     

    Legat de seo te pot ajuta eu. 

    • Upvote 1
  4. On 2/2/2023 at 10:29 PM, b90rvn said:

    Pana la urma am folosit wp cu woocomerce si ceva plugin al lor, folosit cu lista .csv de la 2performant ...

    Daca vrei sa te ajut cu seo sa ti indexezi site-ul si sa rankezi cat de cat da mi un mesaj. Sau macar cu seo onpage

  5. Conteaza mult emd - deci denumirea domeniului, chiar daca google a zis acum cativa ani ca nu mai tine cont de emd, pe .ro inca conteaza.

     

    Conteaza backlinkurile. 

     

    In rest meta descrierea si meta title-ul si sa ai continut unic pt fiecare film. Atat

     

    Daca vrei te pot ajuta cu seo sau pot sa iti vad backlinkuri.

    • Upvote 1
  6. Apare primul pt cautarea loto polonia, de regula cei care cauta asta sunt aia peste 45-50 de ani, care sunt multi si prosti, generatia aia cu poza pe facebook cu "buna dimineata sa aveti o zi frumoasa pofta la cafea". 

     

    Prin urmare, trafic are iar cei de mai sus sunt perfecti in a da click pe reclamele de pe site. Deci eu zic ca face cateva sute de euro pe luna, undeva la vreo 200 E maxim. Acum daca ar face cate un site si pt grecia si ce alte mizerii de loterii ar fi, sa ajuna primul in google poate face asa de un salariu minim si sa nu lucreze 8 ore. 

     

    @Che daca vrei ceva asa mai usor de facut, invata fb ads si pune un anunt pe olx ca oferi serviciile alea, mai contactezi pagini de fb pt promovare, saloane de infrumusetare, kineto, manichiura, pedichiura pe orasele mai mari cj, bucuresti, tm, iasi, ct etc. Ceri 100E pe client comisionul tau, gasesti 10 clienti usor, faci 1000 pe luna. 

×
×
  • Create New...