Jump to content

BAStuson

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

BAStuson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. 2010-09-03 - Sectiunea de comentarii a site-ului a fost napadita in ultima vreme de niste spammeri foarte incapatanati, ba chiar nesimtiti de-a dreptul. Bazandu-se pe naivitatea userilor acestia fura conturi pe care le folosesc apoi pentru a trimite zeci de comentarii cu reclama de pe conexiuni cu IP dinamic. Tinem sa va reamintim ca user-ul si parola filelist nu trebuie divulgate nimanui, si nu trebuie introduse decat in formularul de logare pe site. Orice alt site, sau dialog (chiar aparut pe filelist) care va cere aceste date este o tentativa de frauda.
  2. Nu am 150 posturi pe forum deoarece ma abtin de la multe comentarii inutile insa pot spune ca ma aflu de ceva timp pe acest forum si il vizitez ori de cate ori am ocazia. Ramane la alegerea ta daca primesc sau nu primesc!
  3. In tara asta toata lumea fura dar din toti primarii sibiului asta a facut cel mai mult in sibiu pe cand altii de dinainte se plimbau pe banii nostrii in tot felu de excursii pe insule exotice si cand nu erau plecati din sibiu ii vedeai trotili pe strada. Asa ca mai bine neamtu' decat toti alcolistii ceilalti care nu au facut nimic pentru sibiu.
  4. Eu am practicat culturism de performanta dar acum m-am lasat pentru un alt sport, invatatu' pentru BAC.
  5. "VAND cont filelist.ro :: Login, ieftin, Ratie: 0.483" 100 ron negociabil ... SUCCES LA VANZARE !!! PS : 7zile - 100 ron 6zile - 86 ron 4,5zile - poate il mai vinzi la jumate de pret 3,2zile - ajungi sa il dai pe gratis 1zi - te rogi sa il dai pe gratis 0zile - lai pierdut si ai castigat nici un leu
  6. foarte frumoasa masina ta, sa o stapanesti sanatos!!
  7. sau "BAS", prin timisoara toate masinile de lux au numaru asta
  8. daca te cheama IONUT ex: B 10 NUT sau ce miam pus eu: "FUG" pt ca am un golf 2 gti oricum multi raman surprinsi la semafor de golfulet
  9. si eu lam vazut ieri pe destul de multe hi5uri
×
×
  • Create New...