Jump to content

DeMeDeu

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

DeMeDeu last won the day on November 19 2017

DeMeDeu had the most liked content!

About DeMeDeu

  • Birthday 04/11/1995

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DeMeDeu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Eu am postat solicitarea de ajutor pentru un prieten de la automatica care avea un proiect de facut (eu sunt la alta universitate) si aparent cu ce s-a postat si-a facut treaba, nu am intrebat cum totusi.
  2. Va multumesc frumos ! Am reusit sa fac ce aveam de facut !
  3. Salutari ! Cum pot sa extrag o aplicatie din Magazin Play si s-o rulez in Android Studio astfel incat s-o pot modifica? Aplicatia este Call Controller, autorul este Dotsquares. Am nevoie pentru facultate.
  4. Am discutat chestia asta la facultate(sunt in domeniu) si pot aparea multe complicatii. Chirurgul cu care am discutat a zis ca este posibil, insa rata de succes este mica. Fiecare om are anumite "mutatii" ca sa le zic asa la nivel de ADN. Se presupune ca administrand imunosupresoare pentru a nu respinge transplantul, este posibil sa traiasca pana la 10-15 ani, dar asta este valabil in transplantul hepatic, de cord, etc. Aici vorbim de nervi, neuroni, celule gliale, care au o structura mult mai fragila fata de cele de mai sus. Pot aparea foarte usor boli de structura a sistemului nervos. Este posibil, dar putin probabil sa fie un succes, mai ales pe termen lung.
  5. Multumesc mult, vreau sa fac o sectiune si de filme online si ala e motivul principal pentru care am vrut un host sa nu comenteze nimeni, dar poate din cand in cand mai arunc si un program, joc, etc, care ar putea sa atraga atentia.
  6. Am inviat topicul asta ca sa nu creez altul nou pe acelasi subiect. Ce parere aveti de ZenCash ? https://coinmarketcap.com/currencies/zencash Se merita sa cumpar acum "pentru viitor" ? Ma gandeam sa cumpar maine, poimaine de 100Euro, dar vreau sa stiu ce parere aveti si voi, sa vad daca se merita o investitie mai mare. Planul de investitie se intinde pe 1-2 ani ca sa intelegeti despre ce e vorba, nu urmaresc profit imediat. In acelasi timp m-am apucat si de minat, ajung cam la 0.3 Zen pe zi cu configuratia actuala.
  7. Sa inteleg ca Suedia nu are legi legate de continutul gazduit. Multumesc !
  8. Am o intrebare poate simpla pentru unii dar vreau sa fiu pe deplin lamurit. Sa zicem ca vreau sa deschid un site, domeniul o sa fie .com sau .net, ce hosting trebuie sa caut in ce tara in asa fel incat sa nu imi comenteze nimeni de continut, sa zicem ca ar fi programe piratate, etc. In cazul in care domeniul este .ro, dar hostingul este "undeva unde nu ar zice nimeni nimic" se pot sesiza cei de la minister ?
  9. Am facut o greseala si am scris iPhone 4, pe cand e 4s, imi pare rau. Presupun ca metoda nu este valabila si pe 4s.
  10. Mi-a aratat cineva, acum ceva timp, un iPhone 4s blocat pe care l-a transformat in iPod. Problema este ca eu nu am cum sa mai iau legatura cu persoana respectiva si nu gasesc nimic concret legat de modul in care a facut asta. Am facut un iphone 4 din piesele care mi-au ramas din reparatiile telefoanelor de acum ceva timp, problema este ca placa de baza pe care am gasit-o pe aici are icloud si este blocat in ecranul de activare. Nu vreau sa il folosesc ca telefon ci pur si simplu ca iPod pentru masina, in esenta ma intereseaza doar aplicatia de muzica si Youtube, deci nu am nevoie sa prinda semnal. Cum fac si eu ce a facut respectivul, cum ii fac bypass sa il pot folosi ca iPod ?
  11. Am incercat dar imi trimite mesaj "Codul pentru activarea ofertei este incorect. Te rugam sa verifici si sa introduci codul corect."
  12. Vezi daca ai in orasul tau un grup de oameni care practica calisthenics. Te poate ajuta la rezolvarea problemei cu spatele si sa iti reduca stresul, sa te relaxezi activ. Tot referitor la problema cu spatele, mi-a fost recomandat de cineva sa alerg si asta am facut timp de un an cel putin odata pe saptamana(plus exercitii cu batul, o tentativa de cifoza cervicala). Pe mine m-a scapat de belea.
  13. Ii dau dreptate lui Kay97. Daca trebuie sa platesti energia atunci nu se prea merita. Poate doar daca ai tu bulan si alegi un coin care in 1 an va exploda ca pret.
  14. Bytecoin ? Am minat si eu cateva zile si am strans aproximativ 9000. Dar nu mi s-a parut ceva, nu stiu, de viitor. La fel minez si eu cu CPU (placa video proasta si mai e si nvidia, nici cu ccminer nu merge) si am ramas pe quarkcoin.
  15. O sa incerc si eu. Vad ca spun pe site ca suporta si iOS dar nu primesc invitatia. Oricum o sa vad ce se intampla.
×
×
  • Create New...