Jump to content

acid.burn2015

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by acid.burn2015

  1. Salut, exclus firme... nu are rost sa platesc pentru ceva ce pot face si singur. Nu are relevanta ce trimit... Platesc cat este nevoie, daca ma ajuta cineva cu un program pe baza de smtp, no login, sau un script cu care sa pot trimite si cu atasament.
  2. Am nevoie urgent de o metoda pentru a trimite email uri! (Platesc) Pana acum am trimis cu Gammadyne si smtp, de aseara, daca bag mai mult de 100 email uri, nu mai primesc proba. Am incercat cu Ams si smtp dar nu reusesc sa dau decat in spam( cu acelasi smtp si gammadyne se duc inbox). Orcine are o metoda valabila, platesc cat este nevoie... precizez ca: am nevoie sa trimit aproximativ 200k zilnic, toate email urile trebuie trimise cu atasament, (pdf sau html) dispun de o lista mare de smtp, cateva root uri, si pot face rost si de no logine. Va multumesc!
  3. Gazduire Servere Virtuale, VPS Hosting, Gazduire VPS incepand de la 3 euro pe luna. Te tine toata luna... orce ai face pe el, activare instant.
  4. Salut, mai este valabil ? Am nevoie urgent de smtp-uri... lasa-mi un pm cu un id sau ceva sa te pot contacta. Ms frumos!
×
×
  • Create New...