Jump to content

lupulaurentiu

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by lupulaurentiu

  1. Forum: Bug Bounty Categorie destinata discutiilor referitoare la site-urile care au un program Bug Bounty in desfasurare prin care rasplatesc persoanele care le raporteaza vulnerabilitati @Aerosol , da si mie link sa vad unde are Olx Bug bounty.
  2. Felicitari, rewardurile alea se impart gratis si la metrou pentru reclama.
  3. Nu zice nicaieri ca era criptata convorbirea.Si tipul de mai sus are dreptate,ai dezvoltat o obsesie pentru Tinkode.
  4. Sa divorteze de ala caruia ii papa banii si sa ramana cu amantul,folosind un Nokia 1100.
  5. Aveti grija sa nu va luati teapa, ca mai are un cont aici : https://rstforums.com/forum/members/zonamea/
  6. Nu stiu care sta prost cu logica.Ai spus ca exista cazuri in care sunt plecati la munca 8-12 ore.Eu fix despre aia vorbeam.
  7. Sa inteleg ca toti bucurestenii cheltuie cel putin 1200-1500 lei pe luna pt o masa in timpul serviciului(pauza de masa) ?Sunt care nici nu castiga banii aia in o luna.Aduna aia cu tigari, chirie , intretinere si vezi la ce salariu ar trebui sa iesi sa poti supravietui.
  8. De ce sa nu poti manca acasa toata ziua? 95% din populatie mananca doar acasa si 50% nu au intrat in restaurante decat la nunti.La faza aia aberezi.
  9. De cand astepta Nytro oportunitatea asta.Aerosol VIP ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
  10. V-a mai explicat colegul vostru in threadul celalat.Domeniul stirileprotv.ro cu diacritice se va vinde doar celui ce il avea si fara.
  11. Da, dar trebuie sa ai un plan de afaceri bine pus la punct, structurat pe nivele.
  12. De unde aveti toti mania aia sa puneti cratime de-am-boulea?
  13. Pe ultimele 3 pagini ai dat doar la aceeasi persoana, nu e asa greu sa iti dai seama ca isi face cont pentru 2 centi hacker220, mhack222, hack700 , e acelasi tip de nickname cu cifre la sfarsit.De ex puteai sa faci un videotutorial, sa deschizi 2 taburi cu 2 walleturi si le aratai cum functionaza o tranzactie.
  14. Cum ai facut ??? Aliens ?
  15. Sau detalii telefon aici : Amazon Fire Phone - 13MP Camera, 32GB - Shop Now ( alegeti in dreapta jos Phone Only ) Recent, cei de la amazon au taiat aprox 200 lire din pret, costul fiind de 99 lire si free shipping.Cu 600 RON il ai acasa de pe amazon.
×
×
  • Create New...