Jump to content

SoyeyLamooye

Members
  • Posts

    25
  • Joined

  • Last visited

About SoyeyLamooye

  • Birthday 01/01/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SoyeyLamooye's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Daca erai tu in locul lui mai aveai aceeasi parere?
  2. Cat mai dureaza pana primeste ban si i se posteaza datele poponarului asta? Tocmai a dat o teapa si s-au adus si dovezi se pare. https://rstforums.com/forum/102737-atentia-celor-interesati.rst#post639439 Intereseaza pe cineva din staff sau e drum liber la tepe?
  3. Da, uite-l aici, si-au deschis alt forum, dar au pastrat posturile si conturile vechi. Link
  4. Tu o cam sugi asa, cu ce te deranjeaza pe tine? Vad ca esti un bagator in seama fantastic. Vrea omu' sa faca o afacere, nu inteleg cu ce te fute pe tine...
  5. La mine a mers, dar nu le-am dat un mail bun. Mie imi pute a teapa, dar ramane de vazut. Prietenul @NBD o incurca daca a facut asta doar ca sa ne bage intr-o baza de date pentru spam.
  6. Stati ma chill ca m-am bagat eu experimental in cacatul asta, va zic eu ce se intampla.
  7. Inca nu ma pronunt daca e fake sau nu, daca in zilele urmatoare nu imi da chestionare e clar...
  8. M-am bagat, sa vedem daca nu e doar ca sa faca o baza de date cu emailuri de spamat.
  9. Auzi polo, mai sugi pula pe o cutie de Delma?
  10. Polonic strikes again. Sa te fut in pizda!... De fapt nu, ca o sa ma pierd si eu cum s-a pierdut armata lui Burebista in huda ta.
  11. Ba cacatule, mars in mortii ma-tii de copil copac. Vii si mananci cacat ca nu e bun, ca sa nu se mai chinuie cu el, dar tu esti doar un copil coarda care sta la cersit si habar n-are ce inseamna sa programezi, tu crezi ca un stealer se face asa pocnind din degete?!... Mars 'tu-ti natia ma-tii la metin si la stealerele tale de 2 lei, daca nici un panel nu stii sa setezi inseamna ca meriti sa mori. Oricum tie nu iti trebuie stealer ca il folosesti pentru conturi de metin. Muie.
  12. Nu e niciun PPD mascat... Sunt site-uri gen SharewareOnSale, WindowsDeal, care fac astfel de reduceri... Au facut si fac si la solutii antivirus, mai crezi ca e vorba de PPD?
  13. Pai nu ai inteles bine, am vrut sa ilustrez faptul ca el o ia in gura si o clemfane, ca si cum ar fi un citat de-al lui...
  14. Man, nu sunt eu TinKode, ce ai patit? Cred ca nu mi-ai inteles postul din threadul despre el, fuck off.
×
×
  • Create New...