Jump to content

Suckit

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About Suckit

  • Birthday 08/17/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Suckit's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. am vazut si eu noutatea asta la ddh, asteptam sa vedem preturile
  2. Salut,(sa zicem ca am lucrat cu cpa, dar fara mare succes) cauta acest canal pe youtube(nu este al meu) "True miller" are o poza cu un sac de bani in mana, acolo eu am invatat cum sa fac un landing page, cum sa promovezi cat de cat, si alte chestii, nu inteleg engleza la perfectie de asta nu prea am inteles, poate tu reusesti.
  3. numele l-am ales la nimereala, cu ce afecteaza numele unui utilizator reputatia sau orice ar face el?
  4. poti sa te iei de mana cu syntax ), ce problema au posturile mele?
  5. Salut, nu stiu cui sa ii fac reclamatie, dar poate puteti controla voi cine mi-a dat ban pe contul "Indica". Eu am postat un thread in care am cerut ceva informatii, si vine Syntax repede cu reply ca sunt acelas cu contul @papagal , cea ce nu este adevarat, rog un moderator sau admin sa verifice logurile. Aaa da, si motivul banului a fost "Calmeaza-te". ))))) bun staff.
  6. de curand am postat un thread in care ceream informatii despre un subiect, sa gasit un copil mort de foame sa zica ca sunt acelasi cu alt user. Contul meu este "Indica" banat cu motiv "Calmeaza-te". Contul la care crede @Indica care este contul meu. Multumesc adminului sau moderatorului care mi-a dat ban, care crede orice prostie zisa de oricare prost de aici.
×
×
  • Create New...