Jump to content

Gogu_Daltonistu

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gogu_Daltonistu

  1. Da adresa omului sa ii trimit cadoul :)... Cu dedicatie: Mare iubire mare de la un nene simplastic
  2. 1 Discord. Folosit deja pe parte de business. Cateva mici probleme dar neglijabile 2 Riot. Folosit deja pe cateva chestiuni. Deja s-a trecut la reconstructie si adaptare nevoi interne. Frumusetea e ca merge pe end to end encryption, este open source si suporta tot felul de alte minunatii si modificari. Ce as alege eu personal? Riot. Ce as alege la nivel de business? Discord(a se vedea documentatia lor) doar pentru ca ofera cam totul mura in gura si cu un minim de cunostinte si jiji chiru este in stare sa il pun sus in cateva minute.
  3. Eu nu inteleg cat tupeu de bulangiu poti sa duci??? Acum serios... cand tu nici macar dns-urile nu le ai cat de cat in regula... https://intodns.com/taperclub.com Ti-am raportat site-ul, in toate zonele cunoscute, ca scam. Si sunt destule. Si nu, NU ARE ROST SA ARUNCI CU ARGUMENTE. Nu intereseaza pe nimeni ca incerci, in continuare, sa manglesti lumea ca un tigan de moda veche...
  4. Cum zice si cantecul: FREE PHONE! Se ofera una bucata Lenovo Vibe P1 ASA CUM ESTE: acumulatorul nu tine prea mult(cam o ora/2 - cred) nefolosit de 2 luni, incarcat azi, testat 10 minute mici "bumpuri" pe carcasa de aluminiu in spate(nu s-au spart nuci dar nici mult nu mai era) Vine insotit de cablu, nu si de incarcator(usb to microusb). Telefonul functioneaza. Se expediaza la adresa indicata dupa ce decid cui ii va ajunge(normal, platesc eu si posta... daca e mocangeala macar sa fie pana la capat). Cum il primesti: faci ceva contributie la RST, sau ceva asemanator care sa nu aduca neaparat profit in buzunarul tau ci ceva de tip contributie(open source, va descurcati cu ceva destept). STIU, NU E PREMIUL DE TIP MISS UNIVERS, NU E NICI MACAR UN BEMVE. DAR E CEVA. Asa ca nu va apucati sa trolati ca aurolacii.
  5. Ptiuuuu sa-mi trag oualele pe coliva ta de meltean... Ca m-a mancat in cur sa intru un minut. De unde dracu va parasuteaza internetu... numa voi stiti. Iti cumpara nenea un pistol cu teava intoarsa si un polonic cu luneta sa alergi dupa shemale si dupa aelius ala. Ca poate asa Rromulia va creste in intelect, cu unu ca tine in minus.
  6. Bre, ce rahat carliontat tot aberezi? Nu am treaba nici cu unii nici cu altii dar nu Ciolos a facut HubIT. El a propus, la un moment dat. E bine ca EXISTA si ca sunt oameni care vor si reusesc sa miste CEVA. Orice. V-ati invatat doar sa criticati si sa le dati praf ca voi, jiji muschi, stiti mai bine. Iaca... dupa mine, fac bine ce fac. Da, corect, sa ii criticam, sa ii injuram ca folosesc (poate) tehnici si tehnologii un pic prea open, un pic prea free... Dar hai sa nu ne cacam cu totul pe munca lor, nu de alta dar aia baga sambetele si duminicile doar pentru ca vor si aleg sa schimbe CEVA.
  7. Sal'tare! Pai si daca face ALUZII CE? Sa faca aluzii, sa ia in maciuca tot ce inseamna govit... care e problema? Nu e normal ca tot prostu/desteptu/ingnorantu sa isi dea cu parerea? Si negativa fie ea... TREBUIE ASCULTATA. Fazele de genul "TU SA TACI" ar trebui interzise prin lege... Si nu glumesc. E dreptul fiecaruia sa isi dea cu presupusul. DREPT (platesc taxe oamenii), nu cerseala! Proiectul e misto, dar... LA fel ca si altii ma uit pe idei si imi zic: au tras scuipinol peste jeg ca sa straluceasca un pic? Solutiile ar trebui sa fie dezvoltate in partea de preventie, nu in partea de cosmetizare. In plus, asa cum a zis cineva, exista masuri pentru combaterea "ceva-ului" existent DEJA? Vechi contracte, mentenante abuzive si tot asa... ? Ca tehnologii folositi, peste tot, Wordpress. Un pic customizat, corect. Chiar nu se putea ambala un framework (laravel, ceva orice) cu care sa se construiasca ceva "proprietar"? E mai mare rusinea... S-a integrat direct Google Analytics... Wtf? Serios? Pe niste site-uri Guvernamentale? Era greu de implementat un Piwik (e moka)? Si, probabil, ar mai fi vreo alte sute de bube dar astea sar in cap oricarui taran cu o cultura de tip web browsing...
  8. Probabil ca asa e... Si totusi: mai du-te in coailii v.1.3.22 si cauta-ti de drum. Tu esti rebutul intelectual pe care Rromulia il prastete. Cat despre impotentii de noi: da-ne voie sa iti tragem o muie flescaita in bot ca sa ne masori si nOUA gradul de fertilitate. Te-n pula de friganel ca tara aia, buna rea, te-a crescut. PS: Scuze pentru limbaj (dar uneori face bine la tenul altora).
  9. Nu te supara pe mine dar, din pacate, tu faci o confuzie intre ROMAN si TIGAN. La fel ca marea majoritate a englezului de rand. Cat despre ROMANII din UK din zona IT: afla ca sunt foarte apreciati. In plus: cunosc vreo 25 de romani care fac parte din zone de tip leadership si o duc minunat. Au echipe cu nationalitati mixte (rusi, romani, nemti, francezi, englezi) dar si strict echipe englezesti. Faptul ca tu stii pe UNU care a ajuns sa se simta MACIUCAR fruntas doar pentru ca e team leader nu defineste marea majoritate a profesionistilor. Si, daca vreti, va dau un exemplu de aici, din RST: EuSimplu. A inceput de la zero (minus chiar) chiar aici, pe rst. A lucrat in Romania, a bagat experienta cat a putut si a vrut. A ales sa isi vada de drumul lui si, ca experienta, sa lucreze in UK. Nu se apleaca sa si-o traga in dorsal, compania la care lucreaza il stimeaza si apreciaza tot ce face (si face bine), nu scuipa pe strada si nu trage maneaua la blana in masina (are bicicleta). Ar mai fi vreo minim 16-17 exemple fericite de acest fel... Ideea este: noi, astia care suntem afara, pastram undeva in noi steagu ala cu trei culori. Ne aducem aminte de fiecare data de unde venim si incercam sa facem ce putem. Sau ce crezi ca tex, chiar daca isi baga pula in Rromulia, nu e nationalist? Va inselati. Pisa tricolor dupa fiecare cafea... Impresia ca Romanul e sclav in uk e FALSA. Da, corect, sunt o marja de 50% cu nivel de iq mai mic decat al unei maimute care ar fi capabili sa o suga pe bani. Daca va raportati la AIA... aveti ceva defect. Zic si io...
  10. Salutare, Locuiesc in uk unde am un startup. Nu stiu cat de pertinenta e parerea mea si in ce masura conteaza dar va pot pune la zi cu ceea ce se simte: a fost o alegere a varstei 47-85 de ani tinerii sunt total nemultumiti (au si de ce: o mare parte vad limitarile pe termen lung) mediul de afaceri isi pregateste terenul pentru relocarea capitalului si fortei de munca (ibm isi reduce cu 65% prezenta in uk in urmatorii 2 ani) in functie de deciziile viitoare lucratorii europeni cu acte in regula nu vor fi afectati minim 2 ani de acum incolo tinerii plecati la studii vor beneficia in continuate de grantul guvernamental care se va aplica si anului 2017 pentru cei la master si doctorat. pentru studii universitare este, deocamdata, incert 2017 se va implementa sisteml de tip professionals si loterie, inclusiv rezidenta permanenta bazata pe venit si depozit bancar/investitie efectuata taxele vor creste de la anul impoziyele pe venit inghetate pe minim 2 ani Scotia isi pregateste drumul catre independenta. Urmeaza sa se treaca la un nou referendum + aderarea la UE Irlanda de Nord la fel ca Scotia Parerea mea este ca alegerea despartirii de Europa este cu doua taisuri. Daca Scotia si Irlanda vor iesi din UK, Anglia singura se va izola ca resurse (depinde de Scotia) si, foarte probabil, va risca un colaps. Exista a doua posibilitate in care Scotia si Irlanda de Nord sa ramana in UK si vor ajunge, foarte probabil, undeva la nivel echivalent cu tarile nordice. Ar mai fi multe elemente de luat in calcul dar, pana la urma, ceea ce conteaza este ca, pentru Romania, iesirea UK din uniune este, pentru moment, o pierdere. Se pierde o piata de export, o piata de munca si acces catre medii universitare. Totusi... Romanul este inventiv, l-a speriat si pe dracu, asa ca sunt sigur ca va gasi solutii :).
  11. You have sent £50.00 GBP to Tanase Adrian Alexandru. We sent a receipt to your email inbox. We've also sent a notification to Tanase Adrian Alexandru at adi@cik.ro. View transaction details Sanatate Edit: cand ajung acasa, prin decembrie 15, te sun sa iti dau si sange (daca va mai fi nevoie). O1, negativ, donator universal. Probabil ca vor mai veni 3-4 amici cu mine, tot aceiasi grupa
×
×
  • Create New...