Jump to content

FlexScan

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FlexScan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Eu unu am lucrat prin toate domeniile si prin jumatate din tarile din Europa, am fost fermier si zidar prin Spania, dulgher, zugrav, depanator PC/TV, mecanic auto prin Italia, in Grecia am fost sofer, in Franta ma ocupam de restaurarea fatadelor cladirilor vechi, in Germania (vizita doar), in Anglia iar mecanic auto, in Cipru printr-un hotel ( cu facultatea), in Polonia ghid turistic neoficial iar in Romania noastra am fost sef de echipa la constructii hidrografice pe un afluent al Tisei, zidar, instalator, electrician, barman(la barul lui fratemio),muncitor forestier. Am inceput Fac. de Constructii din CN, dar lipsa banilor te face chiulangiu, si acolo daca ai lipsit te-ai ras. Acum sunt la Geografie, aici e relaxare, iar cu lucrul, cand am oferte sunt universal:)). A, nu am 50 de ani . Am doar 25, dar lucrez de la 10 ani,pana la 16 ani impreuna cu tata. De ce? Pentru ca-mi place sa vad/cred ca las ceva in urma. Nu a fost obligatie, a fost placerea de-a fi independent.
  2. FlexScan

    Gratis

    Cum adica vplay, am acolo cont de la deschiderea lui, dar nu stiam de invitatii. nu e liber?
  3. Demonoid egal cacat, mai gandeste-te. Nici un tracker romanesc nu sa ajunga "in veci,pururea" la nivelul la care a fost demonoid.
  4. E ala, Tor Browser? Merge perfect, dar imi schimba ip destul de des,adica la 10 minute. Acum in Germ, in 10 minute prin Ucraina. Se poate face ceva in legatura cu asta. Sa-mi fie cat de cat stabil?
  5. Cu banii astia bagam internet la sate, de va citea si bunica, isi facea blog,site pentru pensionari, barfeau pe mess,etc. Ce hal de politicieni...Nu am votat, dar daca votez pe cineva si ala nu-si merita votul meu dupa 5 ani, ii iau gatul cu mana mea.
  6. Eu cred ca hacker e din limba romana, a veni de 'hac' cuiva, din forma veche 'hacuitor' a devenit 'hacker' in zilele noastre. )
  7. mie mi-a mers orice soft de poker in Xubuntu,adevarul e ca m-am chinuit cateva ore dar mi-a mers. hunter_pass o sa le gasesti, eu mi-am gasit chiar si pentru tv tuner, care pe win nu l-am gasit, doar ca e mai greu de configurat .
  8. o luna am rezistat si am gasit tot ce-mi trebuie, acum mi-am luat hard separat pentru linux, o sa folosesc xubuntu
  9. eu un intel celeron 900 Mhz ,inca il mai am, de fapt acum il folosesc
×
×
  • Create New...