Jump to content

C0Mr4d3

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

C0Mr4d3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Faza asta cu Counter Strike-ul mi-a facut ziua frumoasa...
  2. tipic pentru un hacher de zile mari, probabil urmeaza sa se laude la colegii de clasa cu ce mare hachereala a facut prin faptul ca a aflat parola la vreo blonda destul de isteata incat sa-si bage parola peste tot unde se poate baga...in plus ID-ul zice tot (s-a documentat baiatul, banuiesc ca il are ca idol pe Kevin Mitnick)
  3. mda...poti la fel de simplu sa il faci pe 1 cu 3 unghiuri de ex...deci e doar imaginatia autorului, ma indoiesc ca asta e motivul real. Mai mult...in articol sunt numarate doar unghiurile ascutite (cu cateva exceptii). Daca tinem cont ca la fiecare unghi ascutit se opune un unghi optuz deja avem un numar dublu de unghiuri...
  4. daca mai este valabila oferta le vreau si eu te rog
  5. coae...buna asta...se chinuie rau...cam agata dracia aia de coada
  6. C0Mr4d3

    Salut

    Pacat de ele...acum ce faci cu ele sparte?
  7. 10x...chiar aveam nevoie de un vpn
  8. Pacat ca nu mai merge descarcat asa...acele variabile nu mai sunt afisate in codul sursa, deci trebuie sa ganeram key-ul , care presupun ca e un hash sha1... Probabil e generat in functie de data, ora, etc.
  9. sorry...nu vazusem "_"-ul de la sf fisierului
  10. A trecut mult timp de cand nu s-a mai discutat pe topicul asta...dar sunt curios cum anume a facut c0smyn de a putut vedea codul sursa din fisierul class.phpmailer.php. Cum se poate vedea un fisier php?
×
×
  • Create New...