Jump to content

Iahim

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Iahim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Microsoft nu o sa fie amendata si pentru anti-virusul pe care la adaugat?
  2. Pentru eventuala neclaritati, vreau sa va adresez cateva intrebari. Va fi un nou proiect marca RST? Sau va fi noua comunitate RST? Nu creati o categorie "English zone" si una "Romanian zone"? Multumesc anticipat.
  3. Iahim

    Salut!:)

    Adevar graieste vocea ta, begood. Zatarra, sti macar ce semnifica zicala aia? Daca tot esti tare-n gura...
  4. Iahim

    Salut!:)

    ^sa te ierte Dumnezeu. Rar am ocazia sa vizionez astfel de specimene.
  5. Iahim

    Salut!:)

    Multumesc de calduroasa primire!
  6. Sper ca nu imi veti critica sugestia, deoarece nici eu nu doresc sa critic prin ea. Sunt utilizator nou, deci aceasta este doar prima impresie. Probabil, dupa ce ma voi obisnui cu forumul nu voi mai avea problema asta, dar deocamdata, tema comunitatii e destul de utilizata si de altele. Ati putea sa va evidentiati printr-o tema propie. Frumos forum. Respectele mele!
  7. Iahim

    Salut!:)

    General: Nume: ******* Prenume: Mihai Pseudonim: Iahim Varsta: 14 Sex: Masculin Locatie: Bucuresti Contact: iahim50@gmail.com Sa imi etalez putin "vastele" cunostiinte: -HTML; -CSS; -PHP; -Javascript; -C; -C++; Alte ocupatii: -lectura; -hacking; -vizionarea doecumentarelor; -sportul (il practic si vizionez); -sucurile cu prietenii; Cu toata retinerea mea de a ma inregistra pe diferite comunitatii, mi-am creat un cont aici pentru a imi mentine cunostiintele enuntate mai sus prin repetitie. Pe viitor, as dori sa invat si ceva grafica. Momentan, incerc sa ma axez pe webdesign, programare si hacking. Sper sa ajut pe aici cu ce pot, si, de asemenea, sa gasesc un ajutor in voi.O sa ne cunoastem mai mult pe parcurs!
×
×
  • Create New...