Jump to content

darkhunter

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

darkhunter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. un turtorial cu un soft.. program cw.. ca sami pun un soft mai bun pe k800i al meu .. sau poate softul de k810 sal pot pune pe telefonu meu daca se poate..
  2. nu intelegi dragos ... pe k800i al meu .. cand conectez telefonu la pc imi arata si antivirusu ca am virusi pe card si pe memoria telefonului . si nu pot sal sterg.. iam dat resetare la telefon.. da degeaba.. tr sai reinstalez sistemu de firmware.. iar la jocuri nu e nimik cu formatu .rms ESTE acelasi joc, aceasi denumrie, acelasi format numai ca nu functioneaza iar antivirusu mil vede ca virus. Din cate imi aduc aminte a win jeffo care duplicheaza orice format, muzica,jocuri, .jar,.jad,.exe .. etc ( daca cautati bn pe odc.. intalniti des virusu asta.. e virus de pc.. da se pare ca functioneaza foarte bine si pe tel), iar virusu e functional doar cand imi conectez telefonu la pc .. iar chestile alea care sau copiat singure nu le pot sterge nici dupa tel nici de pe pc.. si ocupa si memorie.. a si inca ceva.. nu se virusaeza doar symbian, se viruseaza telefoanele normale.. cum zicea cineva mai sus .. chiar si cele cu ecran alb-negru:) si .. ati uitat si de windows mobile... dc credeti ca sa inventat anti-virusi pt windows mobile? sa ne uitam la anti virus sau ce:))
  3. vreau si eu un programu pt samsung i900 care sa citeasca filmele .avi (xvid.. divx) si eventual si alte formate care au o performanta in calitate:)
  4. dap pot lua virusi eu am deja virusi pe k800i a meu.. imi copiaza jocurile inca odata cu aceasi denumire si unele nu merg, lafel si cu aplicatile face
  5. nu pare sa functioneze bine, mie imi zice ca nu detecteaza nici o placa wi fii cand eu mesaju asta il scriu dupa o conexiune de internet pe wi fi
  6. nici mie nu mia mers, am k800i si suporta java.
×
×
  • Create New...