Jump to content

Askiel

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Askiel

  1. Mai ai vreun server? As avea si eu nevoie de unul, multumesc anticipat.
  2. Daca mai ai as dori si eu, multumesc anticipat.
  3. Nu avea rost sa ii mai raspund, am folosit contul fratelui meu. Si ma ajutat @zonamea iti multumesc pentru dislike, vad ca folosesti cu cap butonul de DISLIKE. (macar daca aveai vreun motiv)
  4. Am rezolvat, multumesc @EAdrian .
  5. Mai inteles total gresit, am nevoie doar de un 0.01$ ca il cumpar singur.
  6. Dupa cum spune si titlul am nevoie de ajutorul vostru, mai exact am nevoie de 0.01$ PayPal. O sa ii inapoiez cat mai repede posibil (probabil maine, poimaine) Cine ma poate ajuta sa imi raspunda aici iar eu voi trimite adresa in privat. P.S: Am nevoie de 0.01 $ pentru un VPS de la InterServer, vreau sa testez ceva. Il luam eu dar din nefericire nu imi mai stiu parola de la paypal, iar acolo aveam ceva banuti si imi zice ca nu am terminat nu stiu ce tranzactie si nu pot da Request password, o sa incerc sa dau de ei prin telefon.
  7. Ce browser folosesti? Atunci cand apesi pe acest link il downloadeaza automat script-ul, mainainte l-am incercat si merge fara probleme.
  8. Askiel

    doc & motzu hd

    Nu cred ca sunt in masura sa te critic pentru ceea ce ai scris, dar macar ai fi putut sa multumesti pentru ca sunt sigur ca si tu l-ai descarcat. Iti multumesc @ManutaDeAur
  9. Poftim Link Download , ai fi putut sa cauti pe google pur si simplu unixcod.tar.gz sau ssh scanner.tar.gz, ca le gasesti la alti tipi urcate pe site-uri.
  10. Askiel

    Salut!

    Salut si bine v-am gasit, sunt unul dintre acei incepatori care vor sa invete tocmai de aceea am venit pe acest forum. Stati calmi nu o sa aveti prea multa treaba cu mine, nu sunt genul sa cer sau sa ma milogesc. Incerc sa ma descurc si singur. Cunostinte: Foarte putin C++ si Python. O zi faina sa aveti !
×
×
  • Create New...