Jump to content

KRENG

Active Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

About KRENG

  • Birthday 04/19/1999

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Programare, Networking, etc.

Converted

  • Biography
    Programator in timpul liber. Ma ocup si de white hat hacking.
  • Location
    Galaxie:\Terra\Romania>
  • Interests
    Programare, Ethical Hacking.
  • Occupation
    Liceu.. inca putin.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

KRENG's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

16

Reputation

  1. Nu se inchide nimic, guys ! Oricum, de ce s-ar inchide? Suntem strong la trace acum cu _root? Si cu steffyx (mai noul Coffeine) era misto, dar acum rupem normele, ca _root e singur singurel pe dedicat, si tragem si din topsite pentru scene. asa ca stati linstiti.
  2. Folosit NNAFKNY3N. HBDVXDLKTW0CG2SI5N1RAH5FBZQJ3P52TAEAJCFJNGT3Z3YYXWNAMKWPQSYTFJJ
  3. KRENG

    hei

    Ia un ciocan si dai in conturile alea de facebook pana le distrugi. Asta e forum de securitate serios, nu HackFacebookForFree.com.
  4. KRENG

    Fresh RDP

    Bineinteles ca nu mai merg, postul e din 9 ian. 2014.
  5. Avand in vedere ca postarea e din 2011 si mai e si banat, cred ca mai are :). Zic sa fugi dupa el pana nu le da.
  6. KRENG

    Salut!

    De cata imaginatie ai nevoie ca sa iti pui un avatar si un nickname random ? Ti-a fost mai simplu sa retii numele ala si sa cauti pe net un avatar asemanator cu cel al lui aa7670 ?
  7. Salutare, inca o data multumesc pentru acel network ip scanner... as mai avea nevoie de ceva daca ma poti ajuta... contra-cost bineinteles.. Un scanner de plesk, stiu ca era ceva prin 2013... sunt ferm convins ca inca mai functioneaza. Astept reply :)

  8. @yooprojectTu te-ai uitat sa vezi cum arata site-ul ala? Scriptul respectiv il poate face oricine cu cunostinte minime de html, css si php.
  9. La nivel de incepator orice pusti de 12-13 ani stie si nu il angajeaza nimeni si mai ales sa ii ofere si cazare. Oricum, sunt multi oameni cu cunostinte mult mult avansate si cursuri peste cursuri si nu ii angajeaza nimeni, deci nu cred ca o sa rezolvati mare smecherie.
  10. Vezi sa nu fie trecut prin router, ca poate nu e de 300Mbps. Pune-l pe direct, ca si eu am un HDD vechi si imi prinde cu 35MB/s.
  11. Poate nu i-a trebuit pe moment si in plus postul e din 2014.
  12. KRENG

    SSH

    Cred ca te referi la codeanywhere, codeacademy e site de cursuri. Daca totusi nu iti merge ala, alta metoda ar mai fi Cloud9, desi pica de cele mai multe ori la bruteforce. De asemenea ai mai putea folosi koding, dar e necesar sa scanezi cu pscan2, ca altfel se blocheaza urat de tot (cel putin asa facea la synscan).
  13. Exemplu : Are Preview : https://www.udemy.com/learn-to-build-beautiful-html5-and-css3-websites-in-1-month/ Nu are Preview : https://www.udemy.com/design-and-develop-a-killer-website-with-html5-and-css3/ Oricum sunt destul de putine care nu au free preview.
  14. Ideea e ca la unele cursuri a fost dezactivata functia de preview, dar daca te uiti la alte cursuri exista.
  15. Nu-ti merge netu' sau te grabesti ?
×
×
  • Create New...