Jump to content

KRENG

Active Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

About KRENG

 • Rank
  Registered user
 • Birthday 04/19/1999

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Programare, Networking, etc.

Converted

 • Biography
  Programator in timpul liber. Ma ocup si de white hat hacking.
 • Location
  Galaxie:\Terra\Romania>
 • Interests
  Programare, Ethical Hacking.
 • Occupation
  Liceu.. inca putin.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu se inchide nimic, guys ! Oricum, de ce s-ar inchide? Suntem strong la trace acum cu _root? Si cu steffyx (mai noul Coffeine) era misto, dar acum rupem normele, ca _root e singur singurel pe dedicat, si tragem si din topsite pentru scene. asa ca stati linstiti.
 2. KRENG

  Invitati Furk.net

  Folosit NNAFKNY3N. HBDVXDLKTW0CG2SI5N1RAH5FBZQJ3P52TAEAJCFJNGT3Z3YYXWNAMKWPQSYTFJJ
 3. KRENG

  hei

  Ia un ciocan si dai in conturile alea de facebook pana le distrugi. Asta e forum de securitate serios, nu HackFacebookForFree.com.
 4. KRENG

  Fresh RDP

  Bineinteles ca nu mai merg, postul e din 9 ian. 2014.
 5. Avand in vedere ca postarea e din 2011 si mai e si banat, cred ca mai are :). Zic sa fugi dupa el pana nu le da.
 6. KRENG

  Salut!

  De cata imaginatie ai nevoie ca sa iti pui un avatar si un nickname random ? Ti-a fost mai simplu sa retii numele ala si sa cauti pe net un avatar asemanator cu cel al lui aa7670 ?
 7. Salutare, inca o data multumesc pentru acel network ip scanner... as mai avea nevoie de ceva daca ma poti ajuta... contra-cost bineinteles.. Un scanner de plesk, stiu ca era ceva prin 2013... sunt ferm convins ca inca mai functioneaza. Astept reply :)

 8. @yooprojectTu te-ai uitat sa vezi cum arata site-ul ala? Scriptul respectiv il poate face oricine cu cunostinte minime de html, css si php.
 9. La nivel de incepator orice pusti de 12-13 ani stie si nu il angajeaza nimeni si mai ales sa ii ofere si cazare. Oricum, sunt multi oameni cu cunostinte mult mult avansate si cursuri peste cursuri si nu ii angajeaza nimeni, deci nu cred ca o sa rezolvati mare smecherie.
 10. Vezi sa nu fie trecut prin router, ca poate nu e de 300Mbps. Pune-l pe direct, ca si eu am un HDD vechi si imi prinde cu 35MB/s.
 11. KRENG

  Combo Maker

  Poate nu i-a trebuit pe moment si in plus postul e din 2014.
 12. KRENG

  SSH

  Cred ca te referi la codeanywhere, codeacademy e site de cursuri. Daca totusi nu iti merge ala, alta metoda ar mai fi Cloud9, desi pica de cele mai multe ori la bruteforce. De asemenea ai mai putea folosi koding, dar e necesar sa scanezi cu pscan2, ca altfel se blocheaza urat de tot (cel putin asa facea la synscan).
 13. Exemplu : Are Preview : https://www.udemy.com/learn-to-build-beautiful-html5-and-css3-websites-in-1-month/ Nu are Preview : https://www.udemy.com/design-and-develop-a-killer-website-with-html5-and-css3/ Oricum sunt destul de putine care nu au free preview.
 14. Ideea e ca la unele cursuri a fost dezactivata functia de preview, dar daca te uiti la alte cursuri exista.
 15. Nu-ti merge netu' sau te grabesti ?
×
×
 • Create New...