Jump to content

Narmer

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Narmer

  1. Ciao. Am văzut că nu este niciun subiect despre Revolut. Ce spuneți despre acest serviciu? Îl folosesc de 2 luni și per total nu cred că am văzut o aplicație mai bine făcută până acum — bine, atunci când afacerea ta stă într-o aplicație n-ai scuze să nu fie țiplă. Am scos bani din PayPal fără vreun comision, am trimis bani cu o rată de schimb incredibil de bună, am făcut plăți în UK, Germania și România fără nici o problemă. Un lucru foarte fain este că începând de luna viitoare poți să folosești Apple Pay cu Revolut. 👍🏼 https://www.revolut.com/ro-RO/ PS: Dacă vreți să primiți cardul gratuit, aveți link-ul în semnătură, nu știu cât mai ține promoția exact. Altfel, costă 4.99 euro livrarea cardului.
  2. Ciao. Am nevoie de o persoană care-mi poate integra sistemul de plăți a celor de la mobilPay (card, SMS, bitcoin). Aveți instrucțiuniile atât în engleză cât și în română și ajutorul (testare) a celor de la mobilPay. Pentru mai multe detalii, vă rog să-mi scrieți un mesaj privat. Numai bine.
  3. @gaddafi, merci pentru informații. Nu, am un VDS găzduit în România - se mișcă bine, însă pentru acest proiect doresc altceva și la un alt nivel din toate punctele de vedere. Văd că la Hetzner îmi ofera 1Gbit/s NIC iar cei de la OVH oferă 100 Mbps - de ce? Sau cei de la OVH îmi oferă cei 100 Mbps garantat și Hetzner nu? Nu mă pricep deloc, sunt confunz și prefer să vă întreb pe voi, cei care sunteți pricepuți în acest domeniu. OVH oferă VPS-urile cu SSD la preț mult mai mic decât cei de la Hetzner - și specificații mai mari, însă Hetzner oferă certifical SSL gratuit pentru clienți. Ceea ce este un plus, zic eu.
  4. @sandu69, merci, însă vreau să aleg una dintre cele două firme. Văd că online.net au prețuri bune, însă și la ei VPS-urile lor au 200 Mbit/s, mult mai bine ca cei de la OVH. S-ar putea totuși să merg pe Hetzner după recomandările voastre și alte recomandări pe care le-am găsit pe Google. Totuși, mai aștept sugestii din partea voastră despre cele două firme - mai ales cei care ați avut servicii de la ei.
  5. @gaddafi, nu am nevoie de spațiu de stocare foarte mare - am spus ce mă interesează cel mai mult, conexiunea și viteza de încărcare a site-ului, vreau să se facă instant - și vroiam să știu dacă afectează cumva dacă cumpăr server din Germania. Totuși, m-am uitat la ce mi-ai recomandat tu și nu înțeleg ceva: pachetul KVMSS9 la prețul de 13 Euro, îmi oferă 4000 GB dedicated internet bandwidth - dacă ești amabil să mă lămurești ce înseamnă asta. La VestaCP mi se pare mai ușor de umblat prin el - totuși am să incerc și Ajenti, din poze panoul arată mai curat și mai elegant. Mai recomandă cineva Ajenti? @albertynos, lucrezi la Hetzner? Activarea contului se face instantaneu după plată? Îmi poți lăsa în mesaj privat câteva site-uri românești care sunt găzduite de Hetzner să văd cum se mișcă? Merci.
  6. @AGSQ, este de ajuns să-ți cumperi câteva VPS-uri de la noi și ai să vezi de ce caut server din străinătate. Pe lângă prețurile foarte mari - de exemplu' la MxHost cu mențiunea că nu sunt client, m-am uitat doar la prețuri, un VDS cu 40 SSD, 4GB RAM și 2vCPU core, costă 40 Euro, pe când la Hetzner costă 14.28 Euro cu specificații mai mari. @aelius, apreciez sinceritatea ta și îți mulțumesc pentru sfaturi și recomandare. Mă bucur atunci să aud că Germania are cele mai importante noduri de internet către toată Europa - cum ai menționat și tu, viteza de încărcare a site-ului este la fel de bună dacă aș avea găzduit un server într-un datacenter din România și asta mă interesa cel mai mult. Vreau să instalez Nginx cu VestaCP - site-ul este la început, vizite prea multe nu sunt și cred că serverul de la Hetzner menționat de mine mai sus este perfect pentru început. Totuși, din review-urile de pe net, mulți înclină spre OVH - având mai multe datacentere, crede-am că au conexiune mai bună - dar văd că oferă doar 100 Mbit/s la VPS-urile lor.
  7. Am tot citit și răsfoit Google-ul și tot nu m-am hotărât. Vreau să cumpăr din afară un VPS sau VDS cu SSD și ce mă interesează cel mai mult e ca site-ul să se încarce la secundă, foarte rapid, pentru că este important să-i oferi vizitatorului calitate. La Hetzner am văzut acest pachet: https://www.hetzner.de/ro/hosting/produkte_vserver/cx30 - însă nu am înțeles exact ce înseamnă Connection: 1Gbit/s NIC, pentru că la noi în România doar la serverele dedicate ce depășesc 100 Euro îți oferă 1Gbps - care este diferența? Ce îmi recomandați între OVH și Hetzner? Afectează într-un fel viteza de încărcare a site-ului, mai ales că vizitatori sunt toți din România? Sau să merg totuși pe un VPS / VDS găzduit într-un datacenter din România?
  8. Are dreptate. Huawei P8 Lite este exact de ceea ce ai nevoie, îl găsești pe OLX până-n 500 RON. Totuși, ți-aș recomanda să-l cumperi din magazin la prețul de 800 RON - unde ai și garanția inclusă. Succes în găsirea telefonului perfect pentru tine!
  9. Mă mir că ai avut asemenea probleme cu Easyhost, într-adevăr am găzduire shared de la ei de 3 ani de zile şi nu am avut probleme. În privinţa mea, suportul este bun comparativ cu alte firme. Mai rămâne să încerci xServers sau ceva mai nou pe piaţă cu preţuri bune, HETNiX de unde am un VDS şi se mişcă excelent. Poţi opta şi pentru M247 Europe care au datacenter propriu şi sunt o filială a M247 Ltd. Succes, sper să găseşti găzduirea potrivită pentru tine!
  10. Felicitări. Da, alegerea e foarte bună şi ai să vezi şi tu pe parcurs. Însă pentru 180 de RON merita să-l cumperi de pe OLX, recomandarea pe care ţi-am făcut-o.
  11. Personal, în bugetul tău, un telefon mai bun ca Huawei P8 Lite nu găseşti. Şi este şi din Sibiu: http://olx.ro/oferta/huawei-p8-lite-5-13mp-2gb-ram-16-gb-4g-octa-core-black-ID5eam4.html#ffa535e4f3 Poţi să citeşti review-uri pe net, toată lumea îl recomandă - inclusiv Buhnici.
  12. Poţi alege să foloseşti un plugin de chat gratis, ca să nu ai problema asta, să depinzi de ei.
  13. Înţeleg. Eram nedumerit între ce platformă să aleg şi eram curios de ce această trecere. Mult succes!
  14. O întrebare din curiozitate: de ce nu ai făcut upgrade la vBulletin 5.2? Este mai bun IPB decât vBulletin?
×
×
  • Create New...