Jump to content

sweed29

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About sweed29

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/16/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://escorte.pro
 • Yahoo
  bms8197
 • Skype
  bms8197

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucharest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yes that's correct! that software runs on linux (any distro)
 2. Ideal ar fi sa nu aiba un server care sa fie open-resolver da poti sa stii?
 3. In cel mai bun caz poti sa incerci sa folosesti un firewall de linux bazat pe iptables. Iti recomand CSF (Config Server Firewall). Are destul reguli de a respinge pachetele invalide si asa mai departe. Te poate ajuta sa mai blochezi din traficul respectiv. E gratuit si este cat se poate de bun si destul de usor configurabil. Are si o interfata web unde poti seta/configura diferite lucruri, poti restarta firewall-ul, poti bloca anumite ip-uri sau clase de ip-uri si asa mai departe. Se bazeaza in special pe scripturi perl si iptables (aditional poti folosi si ipset) in cazul in care
 4. Am dat si eu join. Citind thread-ul, ca idee astazi suntem in 16. Deci starting the counting from now...
 5. Salut, Ca sa-ti functioneze corecte ai nevoie sa permiti pe serverul DNS portul 53 udp (incoming/outgoing) si port 53 tcp (in/out). Ca idee eu personal pe servere am reject la tot ce inseamna UDP (pe incoming) cu exceptia porturilor 20,21 (FTP), 53 (DNS). Sursa n-o sa-ti vina de pe portul 53. Sursa iti vine de obicei de pe porturi mai mari de 1023 (de-asta ti-a si aparut 1029). Important este ca tu sa permiti accesul catre serverul tau pe portul 53. Daca nu ai serviciu de ftp pe serverul upd poti sa tai si 20,21. Depinde ce servicii ai pe acel server si ce anume vrei
 6. Multam fain! Il cautam de ceva vreme si nu gaseam decat alte versiuni decat cele pe care le voiam. Sper sa n-ai vreo nebunie bagate prin el ca sincer nu am foarte mare in chestiile luate de pe torente!
 7. Salut, Are cineva de vanzare vreun cont Google Apps din cele care au fost create gratuit inainte ca Google Apps sa fie pe bani? Daca aveti un cont in plus si nu aveti ce face cu el, m-ar interesa sa-l cumpar sau sa facem schimb sau whatever. Astept mesajele voastre pe privat. Multam fain!
 8. Salut, Pe serverele linux Amazon AWS te poti autentifica si cu parola normala nu doar cu cheie ssh. Trebuie sa configurati ssh-ul sa accepte configurare si autentificarea userului root cu parola si nu cu cheie. Ce inseamna multe servere? Cat de multe ? Nu cred ca au un soft automat pentru diagrame de retea si sincer nici nu stiu cu ce-ai putea face acea diagrama. Spor!
 9. Caut persoane care se pricep la promovarea unui site si cresterea numarul de vizitatori reali pe acesta... Cei care se pricep ma pot contacta printr-un mesaj privat. Multumesc!

 10. Caut persoane care se pricep la promovarea unui site si cresterea numarul de vizitatori reali pe acesta... Cei care se pricep ma pot contacta printr-un mesaj privat. Multumesc!

 11. Salut, Aveti careva din intamplare ISO-ul de tails, versiunea 2.2.0 ? Eu l-am sters cu ceva timp in urma si nu reusesc sa-l mai gasesc pe nicaieri. Am incercat si Tails 2.2.1 si Tails 2.3 insa pe versiunile acestea nu reusesc sa fac ssh din consola fara sa dezactivez firewall-ul si asta nu ma ajuta. Stiu ca pe versiunea 2.2.0 mergea perfect. Multam!
 12. That's a good one! Thanks for sharing!
 13. Eu de obicei folosesc maldet (Linux Malware Detect) sau CXS (pe serverele pe care am licenta platita pentru acel tool). In principiu fac cam acelasi lucru si folosesc clamscan-ul pentru a identifica anumiti virusi. Desigur fiecare program are propriul engine de detectie insa nu sunt 100% infailibile. Am patit-o de multe ori sa existe site-uri infectate (in special wordpress-uri) care in urma scanarii cu ambele programe au raportat ca sunt curate. Aici a intervenit find + grep si alte incercari similare pana cand in final a fost descoperita problema. Daca stiti alte tool
×
×
 • Create New...