Jump to content

AmCoaieleMari

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by AmCoaieleMari

  1. Eu nu am vrut sa imi fac altul, am fost fortat de situatie, dar e mult spus fortat de situatie, am vrut sa vad in ce stadiu se afla forumul. Pot sa imi fac exact ce user vreau atat timp cat nu deranjez pe nimeni si nu imprastii cu cacat. Cauti un motiv bun sa imi debanezi contul? Dar javrei de mai sus ce motiv intemeiat i-ati cerut, de ce i-ati suportat mizeria pe care o face de atat timp, ca asta nu e nici primul nici ultimult cont pe care o sa il aiba. Hm? Este privilegiat? Aici unii injura linistit, si la altii se aplica regulamentul la sange? Un motiv bun? Eu cred ca nu am cauzat caterinca pe forum si cred ca am cu ce sa ii ajut pe ceilalti, spre deosebire de el care doar injura si nu face altceva, si totusi ii permiteti si aveti rabdare cu el. Uite un motiv.
  2. Eu am vrut sa il ajut pe cel care zicea ca vreai sa se omoare, spre deosebire de ceilalti care il luau la misto si ii aratau cum sa isi ia zilele. Chiar daca era adevarat sau nu, ti se pare normal ca tot eu sa o patesc? Daca era adevarat cazul?
  3. Tovarasilor, vi se pare NORMAL ca omul ala sa aiba probleme de depresie, sa vrea sa se sinucida, si toti pulemecii aia sa ii zica sa se spanzure, voi sunteti normali la cap? Nu conteaza parerea mea, tu crezi ca e normal sau anormal? @aelius @Gecko, de ce am luat ban? Pai in linii mari, am luat degeaba... Eu refuz sa ma supun sugacilor sau persoanelor pe care le consider inferioare mie, care nu pot sa imi demonstreze contrariul. Am vrut sa incetez avalansa aia de sfaturi de sinucidere dar tot eu am iesit rau.
  4. De ce aveti atata rabdare cu astfel de specimene? Au fost banati permanent useri care au facut mult mai putina panarama, si nu s-a discutat nimic. Specimenul de fata a avut si 70000000 de conturi pe langa toate astea, si ii acceptati si mizeriile de pe PM, toate injuraturile si prostia de care da dovada... Sa inteleg ca se aplica diferit regulamentul? Sau daca ai pile si sugi pula cuiva din staff poti sa faci cam ce vrei tu? Ziceti ca va jigneste si pe PM... Ce mai asteptati? Daca lui i se accepta mizeriile astea, vreau si eu sa fiu debanat pe contul @Meteosensibilul, am facut mult mai putina panarama si nu am atacat pe nimeni, cel putin nu gratuit.
  5. Bai sa-mi bag pula, al dreacu emotii, asa sa faci petitie cand ai picat bacul cu 2, nu ca nu ai invatat, ci probabil emotiile si alte chestii... Nu mai bine scrii ce iti cere subiectul si iti vezi dracului de treaba ta, dar nu, astia fac parte din categoria aia care invata numai 2 chestii si poate sa ceara subiectul ce vrea el, ca ei scriu oricum numai ce au invatat cu o seara in urma, beti morti... Trezirea!
  6. Eu le-am invatat usor in felul urmator: nu am invatat mot-a-mot ca papagalul cuvant cu cuvant, ci am retinut ce puncte trebuie sa ating. Vrajeala de la fiecare punct am citit-o de mai multe ori si am retinut ce trebuie sa scriu. Cand am ajuns in fata faptului implinit mi-am adus aminte ce trebuie spus la fiecare parte din comentariu ai a fost ok. Am luat 9,80 la real.
×
×
  • Create New...