Jump to content

lsd.mf

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lsd.mf

  1. Salut. Am un acer aspire 5742zg cu 3gb ram ddr3 procesor dual core p6100 de 2 ghz si placa video nvidia geforce 520m de 1 gb. De curand am instalat windows 10 (inainte aveam 7) si am observat ca in timpul unui joc (lol) mi se blocheaza des, mai ales in team fight, dar blocarile astea tin 1-2 secunde maxim. De la ce poate sa fie ? Eu am fps 90-100 constant. Mentionez ca si pe 7 aveam aceeasi problema doar ca mai rar, maxim de 3-4 ori intr-un meci si asta in team fight. No haters please, multumesc! ps: Pe site-ul producatorului sunt drivere doar pentru windows 7, posibil ca laptopul meu sa fie mai vechi si sa nu fie compatibil cu win 10 ?
  2. lsd.mf

    Salut

    Multumesc! Ma refer la cunostinte hardware si software de baza ( componente, retelistica, probleme intalnite, windows, drivere etc.). Pe partea de programare sunt interesat de HTML si PHP. Acum o sa trag un ochi pe regulament. Multam!
  3. Eu cu laptopul meu am jucat gta iv la detalii medii, si am procesor dual core de 2.0 ghz, ram 3gb, si placa video e dedicata de 1 gb nvidia geforce ddr 3. Doar ca daca nu aveam coolerpad nu reuseam sa joc mai mult de 10 minute. Eu zic ca si tie iti merge, chiar mai bine decat mie. Parerea mea.
  4. Eu iti recomand asta de pe filelist: http://filelist.ro/details.php?id=289543 . Mi se pare foarte bun.
  5. L-am curatat si tot se opreste. Chiar nu mi-a trecut prin cap sa verific temperatura procesorului. Multumesc!
  6. Cand ai instalat windows 7 ai selectat pentru a ti se face update-urile automat ? Eu am avut o problema de genu si din cauza windowsului ca isi facea update se misca prost rau. Dupa ce am luat alt windows 7 nu am mai avut probleme nici dupa ce si-a facut update-urile. Selecteaza sa nu ti se faca update deloc. Poate merge
  7. Salut. Am un laptop acer asprire de aproximativ 7 ani. Pana acum nu am avut nici o problema, dar de cateva zile daca stau pe el si ascult muzica nu se opreste, cum il fortez putin se stinge. Sa fie de la pasta aia de racire ? Nu am folosit niciodata si nu stiu, cooler-ul merge, isi face racirea ca si pana acum doar ca se incinde rau tastatura si touchpad-ul.
  8. lsd.mf

    Salut

    Salut. Ma numesc Florin, am 22 de ani si sunt pasionat de IT. Momentan nu stiu foarte multe lucruri dar incerc sa ma descurc si sa invat cat mai multe lucruri noi. Am cunostinte hardware si putin din programare web si imi doresc sa ma dezvolt pe acest plan. Va multumesc!
×
×
  • Create New...