Jump to content

linux_terminal

Active Members
  • Posts

    129
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

linux_terminal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Ne intrebam pe ce dam bani?, inventiv doar ca ce se vede sun SSD-uri , ma mir ca nu ati sesizat greseala
  2. Povestea mea: in 2011 mia batut politia la usa sa imi spuna ca sunt citat la dicot in legatura cu o plangere, eu sunt din Hunedoara, plangerea venea din iasi, mam prezentat si ghici ce! un clien din iasi a depus plangere inpotriva mea ca ii utilizez contul de internet, rds-rcs la randul lor a depus plangere ca am accesat o retea fara a avea acest drept, una peste alta am scapat cu o amenda de 500roni, dupa cateva plimbari la dicot deva ... ce pot sa zic eu ... jucativa, si eu mam jucat
  3. Pe mine mar interesa sa le downloadez cateva seriale de la iei de pe site, exista vreo posibilitate sau vulnerabilitate?
  4. Daca are activ - Login Approvals, nu ai ce sa ii faci chiar daca ai avea parola. Asa ca lasa fata in pace
  5. Glume peste glume. Cunosc pe cineva care e plecat in state, si el sta pe langa bancomate, doar ca nu sta sa prinda wifi sa ceara vieti la candy crash, baiatu a investit ceva banuti in ceva aparatura care iti copiaza datele de pe plastic daca esti in raza aparatului si pinuletu il ia dupa sunetul tastelor, sunt doua aparate diferite, cea cu pinuletu poate avea o forma de reclama ce merge lipita pe bancomat, iar celalat il tine asupra lui si sta aproape. Dar ma indoiesc ca astfel de tehnologie a ajuns si in romania si sa fie folosita, spun asta pentru ca majoritate romanilor au debit card. Teoria cospiratiei poate duce departe si e pur fictine de-a mea.
  6. Te ajutam dar nu ma lasa. : Limita de utilizatori a fost atinsa. Peste aceasta limita, pot face invitatii numai pentru clasele VIP+.
  7. Root-uri spam, scan, flood., mailuri extrase de pe Ebay. am destule. Acept doar moneybookers , la pret ne intelegem.
  8. Unde pot gasi o sursa in php care sa imi salveze intr-o db ex:sql, de pe ce servare imi vine trafic pe servarul meu, daca clientul vine de pe un servar de mail yahoo sa imi arate servarul de yahoo. Daca stiti o astfel de sursa ajutatima si pe mine. PS: Nu vreau ip clientului.
  9. de ce tia expirat buletinu ? , normal ca sunt si aici , sfatul meu este sa te feresti de cei ce sunt noi si vor sa cupere orice nu ii al tau si e de vanzare.
  10. Merge bine, la inceput ma incurcat noScript din Mozila , acuma zboara sa ne traiesti .
  11. Pe bux.to am vreo 3 conturi cu care am facut vreo 170$ in 2008 si acuma mai astept dupa iei cat de serios pot fi????
  12. poti sa mi dai invitatie pe filelist

  13. E foarte buna pt cei ce stiu ce sa faca cu acesteasta vulnerabilitate, EX: este un canal pe mirc, sunt peste 300 de booti de flod urcati prin aceasta vulnerabilitate, cu ajutorul unui scan facut de Zeus (nu stiu cine!).
  14. Respect tie si celor ce iau decizi bune!.
  15. Toata lumea vinde dar cumparatori ? mai sunt
×
×
  • Create New...