Jump to content

AlexandruCT

Active Members
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About AlexandruCT

 • Rank
  Alexandru Cosmin Stan TEPAR din Giurgiu

Profile Information

 • Gender
  Female

Converted

 • Biography
  Tepar
 • Interests
  Inselatorii
 • Occupation
  Tepar

Recent Profile Visitors

1035 profile views
 1. Aceea nu este de acasa , este un sediu social , dar vi-o ofer eu daca sunteti curiosi si vreti sa ma vizitati !
 2. 4 usere? :))) Sunt doar 2 ... mai informeaza-te. spor la ban Dar poti crea tu inca 2 in numele meu , nu ma deranjeaza , chiar poti discuta in numele meu
 3. Poti sa lasi ce vrei , si continua sa ma urmaresti , ai nevoie si de adresa mea de acasa? Pentru propriul tau bine ar fi mai indicat sa iei legatura cu utilizatorul respectiv, sau iti ofer eu datele acestuia si ai sa vezi o surpriza , este un text facut de ce-i ca si tine . In continuare spor. Continua in ritmul acesta. Spor !
 4. Cumpar trafic pop-up ROMANIA , indiferent de nisa , exclus adult. Cantitate minima 20.000 Fare preturi astronomice mai mari decat popads etc... Metoda de plata bancara: Fie saptamanal fie lunar
 5. Bun , cele pe numele altcuiva si tot asa deja nu mai este de treaba ta. Acum: Daca cecul are acoperire + este legitim , mergi la primul oficiu bancar , predai cecul ( iti face cont ) si banii de pe cec ti-se adauga in cont cam in termen de 10-30 zile , in functie de cec etc..
 6. Cecul este pe numele tau ? Sau sunt antice din dulapul bunicilor ?
 7. Eu iti spun sa verifici sau sa inchizi skype si sa il redeschizi pentru ca ti-am si scris
 8. Am vazut ca la 2 ani cer 11 lire...
 9. Doar ti-se pare. Ofer gratuit pentru test 2 pagini , una cu like cumparate de la fb si una cu like aduse fie prin scripturi etc.. sa vedeti chiar voi diferenta. Nu profita de naivitatea unora.
 10. Inainte de toate ma simt obligat sa raspund: 1: Atentie like cumparate sunt doar pentru portofoliu , reach lor fata de cele cumparate este de 200% diferenta 2: De-a lungul timpului am cumparat aprox 300.000 like-uri. in ultimi 2 ani nu au mai fost rentabile. 3: Puteti cumpara si 100.000 si de spuneti liturghia de duminica nu va avea un reach major 4: Era like a apus ! + Se mai pune ceva din buget si cumparati direct de la ei. Nu exista grad de comparatie intre cele cumparate si cele de la facebook. Faceti ce vreti cu banii vostri !
×
×
 • Create New...