Jump to content

DoubleG

Active Members
  • Posts

    214
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Everything posted by DoubleG

  1. DoubleG

    Salutare!

    am 20 de ani, dom'le.
  2. CTI si IS fac aceasi fizica, nu exista diferente. In anul 1 se fac cam aceleasi lucruri indiferent daca esti la IS sau CTI.
  3. DoubleG

    Salutare!

    imi parcam delfinul in iubita ta mama.
  4. Sunt la AC dar in Iasi, nu Timisoara. http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/anul-1/semestrul-2/fizica.html
  5. DoubleG

    Salutare!

    sa-mi saracesti coaiele, eu m-am apucat la 9 ani si deja la 15 ani eu stiam destul de ok (zic eu) programare. nu mai zi tu pe pula mea, te rezumi intr-un mod subiectiv la tine.
  6. Pe tine nu te ajuta, insa altora le spune multe
  7. dupa o zi deja ai -20 rep, clara treaba nu stiu cum sa-ti zic, da genul tau de persoana nu e bine venit aici, in sensul ca intr-un anume fel esti prea serios, zici ca esti la un interviu de angajare, vorbesti mult prea politicos.
  8. saracie, 1 leu la pariuri si zacusca = studentia perfecta
  9. ASE e facultate?
  10. Daca e semi-mort poate ai o sansa la biserica. In drum spre inmormantare se ridica laptopul si cere niste pasta termoconductare.
  11. Is curios cum scoateti voi din popads, stiu ca te arde la SEO pt astea.
  12. sUnT hAcKeR sPaRg FaCeBoOk, NaSa, GoOgLe, PiZdA mAmEi
  13. pe scribd daca incarci un document primesti puncte si poti descarca.
  14. IS si CTI o sa faca aceleasi materii (aproximativ), de ex CTI anul 1 a facut programare sem 1, acum IS anul 1 face programare sem 2, se alterneaza intre ele materiile. Deci da, o sa faci Fizica si Electrotehnica in primul an, dar ti-am zis, nu se pune foarte mult accent (depinde si de profesor), la mine la facultate profesoara face pe dura, dar exista putini restantieri la fizica si crede-ma ca lumea nu prea stie asa multa fizica. https://www.facebook.com/groups/542317699298132/?ref=br_rs https://www.facebook.com/groups/113756879348404/?ref=br_rs https://www.facebook.com/groups/1282421055114933/?ref=br_rs incearca sa intri sau sa contactezi niste persoane din grupul ala, is de la UPT AC, sigur o sa-ti raspunda la intrebari
  15. ce spui de programarea pe calculatoare cuantice? sah mat ateilor.
  16. La AC-CTI in Iasi faci Fizica in anul 1, in general fizica cuantica si electromagnetism, dar nu se pune foarte mult accent, in sensul ca putini sunt cei care chiar folosesc Fizica mai departe, deci in esenta te trece. Se mai face o materie numita Electrotehnica, unde se face electrica, dar la fel am inteles ca nu se cere si se mai face ceva cu electronica in anul 2. http://andrei.clubcisco.ro/cursuri/ sunt aproximativ aceleasi materii (difera numele lor deobicei) Oricum la AC se ia teoretic de la 0 cu Fizica si Informatica, pe baza ca nu toata lumea a facut la Liceu, insa ti-ar prinde sa stii anumite lucruri din liceu pentru ca o sa-ti fie mai usor in sesiune. Iar fizica de cls a 10,11 si a 12-a iti trebuie la facultate, dar cum ti-am zis, se poate si fara.
  17. Pot sa merg sa o citesc in Carturesti pe gratis, dar mna sunt student si ma intorc in provincie saptamana asta.
  18. imi poate face rost cineva de Limbajul trupului de Tonya Reiman?
  19. exista o facultate de programare in romania unde chiar inveti carte?
  20. cand va aud "nu inteleg ma poti ajuta?" DE CE MORTI MA-TI NU SPUI DIRECT, "NU MA PRICEP SI NICI NU VREAU SA PRICEP, FA-MI TU SCLAVULE"
  21. vezi ca era recent un baiat pe aici care cerea sfaturi ca merge la parnaie in 48 ore
×
×
  • Create New...